Skandál v Super Smash Bros. komunitě - čtrnáctiletý kluk sexuálně manipulován
Zajímavosti Článek Skandál v Super Smash Bros. komunitě - čtrnáctiletý kluk sexuálně manipulován

Skandál v Super Smash Bros. komunitě - čtrnáctiletý kluk sexuálně manipulován

Jarmil Černý

Jarmil Černý

2. 7. 2020 14:03

Nezletilý hráč na profesionální scéně v hledáčku o 10 let starší streamerky.

Reklama

#Metoo poslední dobou hýbe herní scénou. Se svými příběhy ovšem nepřicházejí jen dívky, které si prošly nepříjemnými chvílemi. O svůj příběh se podělil i Troy "Puppeh" Wells, jeden z nejlepších hráčů Smash Ultimate. Popisuje v něm svoji romanci a vztah s komentátorkou a streamerkou Cinnamon "Cinnpie" Dunson.

Skandál v Super Smash Bros. komunitě - čtrnáctiletý kluk sexuálně manipulován

Příběh je neobvyklý vzhledem k věku dvojice. V roce 2016, kdy k letní lásce došlo, Puppehovi bylo 14 let, o 10 let méně než Cinnpie.

Puppeh - 14 let (rok 2016)

Puppeh se o svůj příběh podělil až po čtyřech letech. Podle jeho slov v daném věku (14 let) hodně cestoval s kamarády po velkých turnajích. Stal se blízkým kamarádem Cinnpie a při jedné příležitosti došlo sexuálním konverzacím na Snapchatu a Facebooku mezi ním a jeho kamarádkou. Tyto konverzace dle něj odstartovala Cinnpie.

TwitLonger

Situace vyeskalovala daného léta až v orální sex podle vyjádření Puppeha. Krom jeho slov svědčí o blízkém vztahu této dvojice i záznamy z některých turnajů.

Puppeh popisuje, že v dané době tolik nechápal, co se děje. Cinnpie po něm samozřejmě chtěla, aby o situaci mlčel. Došlo i na další aspekty manipulace a nakonec celý románek ke konci léta vyšuměl. V herní komunitě ovšem oba zůstávali a Puppeh se s Cinnpie i nadále nechtěně setkával na dalších turnajích.

Puppeh svůj příběh zakončuje důvodem, proč svůj příběh zveřejnil. Krátký vztah v útlém věku s o 10 let starší dívkou ho dost poznamenal. Ačkoliv mladík již dospěl a nechce se tímto jakkoliv mstít, stále ho daná situace trápí. Sdílením svého příběhu chce dojít ke klidu a posunout se dále v kariéře i v životě. Cinnpie se k dané situaci dosud nevyjádřila.

Kvůli této aféře byl dokonce odložen připravovaný turnaj v Super Smash Bros.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama