skvely-vanocni-darek-pocitacove-sestavy
Technologie Článek [Skvělý vánoční dárek] Počítačové sestavy

[Skvělý vánoční dárek] Počítačové sestavy

Josef Cón

Josef Cón

13. 12. 2016 13:30

O hotových počítačových sestavách se toho na internetu dočtete mnoho. Nebudeme vám tu věšet bulíky na nos

Reklama

O hotových počítačových sestavách se toho na internetu dočtete mnoho. Nenechaví chytráci skutečně nenechají řádek v komentářích prázdný. Ale nevěřte všemu, co píší. Protože pokud by si sáhli do svědomí, vzali fakta a zhodnotili je, museli by se za své výroky stydět.

Hotové sestavy připravené jedním stisknutím power tlačítka k použití, ke hraní či k práci jsou spolehlivé mašiny postavené odborníky. Vy dále nemusíte řešit, jestli vámi vybrané paměti jsou vhodné do základní desky, zda má správný čipset, jakou grafickou kartu zvolit, jak výkonný zdroj a hlavně „jak to mám dát dohromady?“. Pro ty, které se v tomto popisu našli, tu máme výkonné, stabilní, tiché herní sestavy postaveny s rozumem a s důrazem na přívětivý poměr cena/výkon. Každá součástka počítačů LYNX Grunex 2017 má své místo a jak se ukazuje ve hrách i svůj smysl.

Výkonnostně jsou odstupňovány tak, aby odpovídali vaším požadavkům:

  • Chci hrát nové hry na střední detaily, ale moje finanční možnosti jsou omezené – volím verzi Gamer 2017
  • Neváhám dobře investovat o malinko víc za jistotu, že si zahraju nové hry na vysoké detaily a zastreamuji si ve FullHD kvalitě – ProGamer 2017
  • Mám zájem o ještě více výkonu, nechci se uskromňovat v nastavení a toužím hrát na vysoké až ultra detaily, streamovat a natáčet videa na internet, ale zároveň nechci utratit „majlant“ – volba padá na ExtremeGamer 2017
  • Nutně potřebuji takřka neomezenou zásobárnu výkonu a nebojím se utratit více peněz – sáhnu po UltraGamer 2017

Zelenáče, modrého labužníka, oranžového elegána i červeného pekelníka koupíš na CZC.cz

Přesvědčte se sami, nebudeme vám tu věšet bulíky na nos. Zde jsou názorné ukázky ve hrách – CS:GO, GTA 5, League of Legends, Zaklínač 3, Minecraft, Battlefield 1, MAFIA 3, Watch Dogs 2 a Dishonored 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama