Sleduj živý stream 5. kola Esport hokejové ligy
Esport NHL 20 (PS4) Článek Sleduj živý stream 5. kola Esport hokejové ligy

Sleduj živý stream 5. kola Esport hokejové ligy

Nicolas Heller

Nicolas Heller

5. 3. 2020 13:06

Sleduj zápasy 5. kola základní části Esport hokejové ligy na twitchi.

Reklama

Esport hokejová liga je virtuální obdobou Tipsport extraligy a odehrává se ve hře NHL 20. Hokejové kluby zde reprezentují ti nejlepší hráči NHL 20 na platformě Playstation 4.

Všichni hráči, kterí nyní reprezentují hokejové kluby, se museli nejprve kvalifikovat v otevřených kvalifikacích. Ti nejlepší byli poté draftování a oblékli dres svého oblíbeného klubu. Nyní bojují všichni v základní části ligy, kde sbírají body do tabulky v jednotlivých zápasech obdobně, jako je tomu v reálném hokeji.

Sleduj zápasy EHL živě na twitch.tv

Právě 5. kolo základní části je vyjímečnou událostí, jelikož se hráči poprvé utkají tváří v tvář a své zápasy odehrají v pražském studiu, odkud bude Esport hokejová liga vysílat všechny zápasy na svém oficiálním twitch kanále za doprovodu profesionálního komentáře v podání Ondřeje "Lelka" Kvardy a Michala Jinocha. Na programu jsou také zajímavé rozhovory s hráči, kteří zhodnotí svoje výkony v zápasech a obecně dosavadní počínání v lize.

Večer přinese očekávané derby

Živé vysílání odstartuje už ve 12 hodin a nabídne celodenní program plný zápasů těch nejlepších domácích gamerů. Ti budou hrát o velmi cenné body do tabulky pro svoje kluby, jelikož do play-off, kde se bude hrát celkem o 150 000 Kč, může ze základní části postoupit pouze 8 nejlepších klubů. V sobotním živém vysílání se utkají například dva stále neporažení lídři tabulky BK Mladá Boleslav a Rytíři Kladno. Nepřijdeme ani o bitvu na Moravském poli mezi HC Kometa Brno a HC Olomouc a večerní hodiny se ponesou ve znamení derby dvou věčných rivalů. Proti sobě na virtuální ledovou plochu totiž vyjedou hráči HC Oceláři Třinec a HC Vítkovice RIDERA.

Sleduj živý stream 5. kola Esport hokejové ligy

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama