Slovenský streamer Restt má ban za tenhle sexuální obsah
Zajímavosti Článek Slovenský streamer Restt má ban za tenhle sexuální obsah

Slovenský streamer Restt má ban za tenhle sexuální obsah

Robin Hřejivý

Robin Hřejivý

10. 5. 2023 11:24

Restt zabanován již po 6, tentokrát se Twitchi nelíbil údajný sexuální obsah

Reklama

Již dlouhodobě se traduje, že Twitch má pro udělování banů dvojí metr. O tom se již po několikáté mohl přesvědčit i nejznámější slovenský streamer Restt, který byl včera již po šesté zabanován, tentokrát za údajné zveřejnění sexuálně explicitního obsahu.

Sám streamer zprvu úplně nechápal, co vlastně provedl, v průběhu dne však na svůj Twitterový účet zveřejnil, že jeho 7 denní ban obdržel za "pár čárek v chatu" (ban byl pak dle vyjádření streamera na Youtube zkrácen na 3 dny). Restt totiž v průběhu streamu ukázal ASCII Art (výtvarné umění, které pracuje s počítačovým textem jako s výtvarným médiem), na nímž bylo vyzobrazeno ženské poprsí. Jen pro představu, stejně dlouhý ban obdržel i streamer Novby, za svůj skandál s fekáliemi.

Slovenský streamer Restt má ban za tenhle sexuální obsah

Na svém Twitteru se pak ještě trefně podivil nad celou situací - "ja len nechapem preco to je na ban ked v sekcii nizsie maju hole prdele a prsia a natriasaju sa pred publikom pisu si mena na prsia za subs/donos kde ani z daleka nemusia mat ludia 18."

S Resttem nám nezbývá, než souhlasit. Vyhodnocování délky banu ze strany twitche je mnohdy opravdu podivné a v dalších kategoriích twitche se občas dějí daleko horší věci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama