Sony ukázalo nové gameplay záběry z The Last of Us II
Gaming Článek Sony ukázalo nové gameplay záběry z The Last of Us II

Sony ukázalo nové gameplay záběry z The Last of Us II

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 5. 2020 05:26

Podíváme se na začátek příběhu nebo nové mechanismy hry.

Reklama

Včera večer nám Sony přineslo další stream State of Play, který byl věnován pouze nadcházející exkluzivní hře The Last of Us II. V tom jsme se kromě příběhového zasazení dozvěděli i spoustu novinek co se herních mechanismů týče.

Příběh se odehrává několik let po prvním díle. V TLOU2 je Ellie už 19 let a po zabydlení v komunitě přeživších si našla už spoustu přátel. Následuje ale velmi silný a násilný čin, který chce Ellie pomstít. Vydá se tak na cestu do Seattlu.

Zde se dostáváme k herním mechanismům. Ve městě totiž narazíme na dvě frakce, a to ozbrojené WLF a nábožensky orientované Seraphites. Jak už vývojáři z Naughty Dog předesílali, nový díl bude mnohem brutálnější, a budeme zabíjet spoustu lidí. To konec konců ukazují i nové gameplay záběry.

V těch ale vidíme i nové mechanismy. Ellie umí nově plavat, skákat přes překážky nebo lézt po laně. Terén budeme zdolávat s koněm nebo pomocí lodě a samozřejmě se Ellie naučila i nové bojové techniky, díky kterým budou boje mnohem plynulejší a také akčnější. Pro fanoušky série doporučujeme se na stream podívat. The Last of Us II vychází 19. června na PlayStation 4.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama