Sony vydá karetní hru God of War
Zajímavosti Článek Sony vydá karetní hru God of War

Sony vydá karetní hru God of War

Dev Un-42

Dev Un-42

19. 4. 2019 17:02

Dočkáme se jí v letošním třetím kvartálu.

Reklama

Minulý týden Sony darovalo hráčům speciální God of War PS4 téma, které zobrazovalo Kratose a jeho syna na lodi. Všímaví hráči ale na lodi zaregistrovali vytepaný nápis Ragnarok is coming. I když se fanoušci těšili na to, že se bude jednat o přídavek či dokonce náznak nového dílu, jde o trošku něco jiného. Sony ve spolupráci s firmou CMON vydává karetní hru God of War.

Ta je tématem skutečně zasazena do vikingského prostředí, respektive jejich mytologie. Pomocí různých hrdinů jako Kratose, Mimir, Atreuse, Broka, Sindri či Freyi se budete snažit zabránit Ragnaroku, neboli konci světa. V cestě vám budou stát bossové z originálního God of War a celý průběh bude ležet na hráčských bedrech, jelikož právě oni rozhodují, jaké úkoly splní nebo ne.

Karetní hra je určena pro jednoho až čtyři hráče a láká na různé zážitky v každé hře, čímž by se měla každá cesta za záchranou Midgardu stát unikátní. God of War: The Card Game vyjde během třetího kvartálu letošního roku a na Amazonu se prodává za 30 dolarů.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama