Souboj titánů a šance pro Entropiq! Páté kolo Sazka eLEAGUE je za rohem
Esport CS:GO Článek Souboj titánů a šance pro Entropiq! Páté kolo Sazka eLEAGUE je za rohem

Souboj titánů a šance pro Entropiq! Páté kolo Sazka eLEAGUE je za rohem

Aleš Pelc

Aleš Pelc

14. 9. 2022 14:12

Během středy a čtvrtka se odehrají další čtyři zápasy.

Reklama

Další týden a další sada zápasů. Základní část Sazka eLEAGUE se posouvá do své druhé poloviny a rovnou nabízí i souboj dvou největších favoritů. 

Po středečním poledni čeká těžký dvojzápas ENTERPRISE. Celek se zahraničními hvězdami v 13:45 vyzve československé šampiony ze Sinners, následně v 16:30 i reprezentanty Cryptovy. Tým červenobílé organizace se pokusí dohnat svou ztrátu na vedoucí eSubu, nebude to mít ale vůbec jednoduché. Oba dnešní soupeři jsou v tabulce nad ní a o své pozice nebudou chtít přijít. V duelu se Sinners se dá očekávat velice vyrovnaný výsledek a potenciální remíza, jak to však dopadne s ostravskou organizací? Pro Cryptovu půjde o první velký test v rámci podzimní části soutěže, zatím narazila jen na slabší soupeře. Uhájí si Slezané pozici v první polovině tabulky nebo se ENTERPRISE vrátí do předních příček?

V 19 hodin nastoupí do pátého zápasu hráči Entropiq Prague a Dark Tigers. Pražanům se začátek ligy vydařil a drží se na dělené třetí pozici. Vše nahrává tomu, aby si ji udrželi i po tomto týdnu. Nebo se tak nestane? Tygři by se potřebovali vzchopit a konečně pořádně zabodovat, letos se jim to ale vůbec nedaří. Se třemi porážkami a remízou jsou až na chvostu tabulky, do dnešního duelu tak znovu nastupují jako outsideři.

Souboj titánů a šance pro Entropiq! Páté kolo Sazka eLEAGUE je za rohem

Cizince poráží, krajany ne. Taková je situace v Dynamu Eclot.

Ve čtvrtek se upne zrak na Dynamo Eclot. Pardubický tým čekají v 19 hodin Inside Games, kteří aktuálně kuriózně sdílejí s Dynamem stejný počet bodů – jeden. Pro Fidovu sestavu by ale mělo jít o jednoduchý úkol, zkušenosti a dlouhodobé silné výkony ji předurčují k vítězství. Zároveň z tohoto zápasu Dynamo brát nic jiného nemůže a tyto tři body opravdu potřebuje.

Zápasy můžete sledovat živě na kanále eLEAGUEcz. Přenos s předzápasovým analyst deskem očekávejte od 13:15. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama