[Soutěž] Taste of Power - Návrat do minulosti ke strategiím
Soutěže Článek [Soutěž] Taste of Power - Návrat do minulosti ke strategiím

[Soutěž] Taste of Power - Návrat do minulosti ke strategiím

Jakub Osička

Jakub Osička

2. 4. 2020 21:29

Zkuste štěstí - třeba vyhrajete jeden ze steam klíčů ke hře Taste of Power

Reklama

Máme pro vás přichystanou další soutěž o steam klíče, které by vám mohli zpříjemnit dlouhé chvíle v izolaci. Tentokrát se s námi podělilo studio One Ocean LLC o deset kopií real-time strategie Taste of Power. V období alternativního středověku se v ní proti sobě postaví evropské civilizace, blízký východ a Čína.

Starý dobrý žánr RTS

Ať už budete hrát za evropskou konfederaci, čínské impérium nebo tímúrovskou říši, čeká vás řada nelehkých strategických rozhodování. Ve hře totiž najdete značné množství různých jednotek a velký prostor pro promýšlení taktiky. Budete stavět, objevovat, vylepšovat technologie a zároveň vést tvrdé bitvy.

Hra je dostupná pouze v singleplayeru, ale i přesto si s ní určitě užijete minimálně pár hodin zábavy, která vám nostalgicky připomene třeba série jako Age of Empires. Běžně se Taste of Power prodává na Steamu za 14,99 EUR.

Pokud ale budete mít štěstí, možná vám bude stačit jen jedno kliknutí. Stačí se přihlásit k vašemu Grunex účtu a správně odpovědět na otázku níže. Deset výherců potom oslovíme do zpráv zde na Grunexu a také je zveřejníme v tomto článku. Soutěž bude ukončena ve středu 1.4.2020 ve 12:00. Nápovědu hledejte přímo v obchodě Steam.

{control miniQuiz 86}
 
Výherci, potvrďte nám prosím zprávu tady na Grunexu a následně se spojíme ohledně dodání klíče.
[Soutěž] Taste of Power - Návrat do minulosti ke strategiím
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama