Soutěž - Vyhrajte LEGO Star Wars sběratelské helmy
Soutěže Článek Soutěž - Vyhrajte LEGO Star Wars sběratelské helmy

Soutěž - Vyhrajte LEGO Star Wars sběratelské helmy

Jakub Osička

Jakub Osička

28. 6. 2020 17:05

Soutěž o LEGO stavebnice Star Wars je tady!

Reklama

Rozsahově podobné kultovní ságy, jakými jsou Star Wars, bychom dokázali asi napočítat na prstech jedné ruky. Jsme naprosto přesvědčení, že se mezi vámi najde spousta fanoušků, které potěší nejen nově oznámená pecka Star Wars: Squadrons, ve které se nejspíš už 2. října 2020 usadíte do kokpitu ikonických stíhaček, ale především také dnešní soutěž. A nejvíce nadšeni budou ti, kteří nezanevřeli na své oblíbené stavebnice z dětství.

LEGO Star Wars sběratelské helmy

Máme pro vás totiž skutečně exkluzivní ceny. LEGO uvedlo na trh zajímavé stavebnice doslova na míru vyhotovené milovníkům Hvězdných válek. Jde o sběratelské repliky helem ikonických postav, kterými jsou Boba Fett, Stormtroopeři nebo piloti stíhaček TIE Fighter. Všechny tyto stavebnice si můžete prohlédnout v galerii níže, ale především máte jedinečnou šanci je i vyhrát!

{control gallery}

Stačí, když se vypravíte na náš facebook a zodpovíte nám naši otázku. Z komentářů vylosujeme dva šťastlivce, kteří obdrží sběratelské Lego stavebnice zmíněné precizní repliky helmy Boby Fetta s rozměry přibližně 12 x 22 cm.

Veškeré potřebné informace najdete po rozkliknutí příspěvku -> ZDE <-

Distribuce výher proběhne přes agenturu Ogilvy, které tímto moc děkujeme za zprostředkování výher.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama