Staň se mistrem CZC.cz iSport Ligy ve FIFA
Esport FIFA 19 (PS4) Článek Staň se mistrem CZC.cz iSport Ligy ve FIFA

Staň se mistrem CZC.cz iSport Ligy ve FIFA

Nicolas Heller

Nicolas Heller

11. 4. 2019 14:03

Vítěz CZC.cz iSport Ligy ve FIFA si odnese neuvěřitelných 100 000 Kč.

Reklama

Dobré zprávy pro všechny virtuální fotbalisty hrající na PS4. Ve spolupráci s portálem iSport.cz jsme si pro vás připravili CZC.cz iSport Ligu ve FIFA s opravdu tučným prizepoolem! Každá ze tří turnajových sérií vyvrcholí v offline finále a na ty, kteří získají nejvíce bodů v sezonním žebříčku čeká velkolepé Superfinále, kde je pro vítěze připraveno 100 000 Kč.

Na první offline finále se můžete těšit už 28.4. Odehraje se v dobře známém multikině Premiere Cinemas v pražské Hostivaři. Hráči ještě před tím však podstoupí obtížnou zkoušku. Nejprve budou muset projít online kvalifikací a vydobýt si svoje místo v online finále, kde budou potřebovat vyhrát dva zápasy k postupu do Hostivaře.

 

Online kvalifikační turnaje

Přihlaste se zdarma do kvalifikačních online turnajů na webu iSport.cz nebo Grunexu. Budeme hrát FIFA 19 na PlayStation 4. Turnajové série budou celkem tři a každá z nich zahrnuje čtyři kvalifikace, jedno online finále a jedno offline finále. Do první série se můžete přihlásit už teď:

 

Každá online kvalifikace bude otevřena pro max. 256 hráčů. Pokud se zúčastníte kvalifikačního turnaje a nepostoupíte do online finále, můžete se zúčastnit i dalších kvalifikací. Všechny online kvalifikace se odehrají systémem jednoduchého pavouka Single Elimination ve formátu BO3, hraje se tedy na "dva vítězené zápasy" (výsledek může skončit 2:0 nebo 2:1 a opačně). Každý účastník online kvalifikace získá voucher na slevu 100 Kč v obchodě CZC.cz při objednávce nad tisíc korun.

 

Online finále

Nejlepších 32 hráčů ze čtyř online kvalifikací postoupí do online finále. První online finále proběhne 21.4. 

Hráči odehrají dvě kola v jednoduchém pavouku Single Elimination ve formátu BO3. Vítězové druhého kola(nejlepších 8 hráčů) si zajistí postup do offline finále.

 

Offline finále

Každá série CZC.cz iSport Ligy ve FIFA vyvrcholí v offline finále, na kterém se sejde osmička nejlepších hráčů z online kvalifikace. To první je na programu už 28.4. v pražském multikině Premiere Cinemas v Hostivaři. Celou akcí vás provede moderátor a fotbalový fanoušek Mikoláš Tuček. Na detailní harmonogram se můžete těšit už brzy. Offline finále bude streamované také na facebooku deníku Sport a Twitch kanále CZCtv.  O internetové připojení se během celé akce bude starat společnost Ha-vel. Těšit se tedy můžete na ničím nerušenou podívanou.

 

Sezonní žebříček a Superfinále

Nemůžete se s kamarádem dohodnout, kdo z vás je lepší střelec? Už brzy vám na vše odpoví sezonní žebříček, do kterého bude zařazen každý registrovaný hráč, který získá v našich turnajích alespoň jeden bod. Dostanete tak příležitost se výkonnostně porovnat s širokým spektrem domácích hráčů. Body do žebříčku sbíráte postupně ve všech fázích turnaje. V online kvalifikacích a online finále za každé vyhrané kolo a v offline finále budete obodováni na základě umístění. Nejlepších 16 hráčů se na konci sezóny může těšit na pozvánku do Superfinále, kde už půjde skutečně o všechno. Superfinalisté si zde dle umístění rozdělí neuvěřitelných 146 000 Kč!

Přesné bodování naleznete v pravidlech turnaje: ZDE.

Online kvalifikace #1-12 > Online finále #1-3 > Offline finále #1-3 TOP 16 v žebříčku na konci sezóny > Superfinále

 

Vítěze offline finále čeká odměna 20 000 Kč

Níže uvedené ceny platí pro každé OFFLINE FINÁLE turnajové série.

  • 1. místo - 20 000 Kč
  • 2. místo - 10 000 Kč
  • 3. místo -  5 000 Kč
  • 4. místo -  3 000 Kč
  • 5. - 8. místo - 1 000 Kč/hráč

 

Velkolepé Superfinále o 146 000 Kč

Níže uvedené ceny platí pouze pro SUPERFINÁLE.

  • 1. místo - 100 000 Kč
  • 2. místo - 15 000 Kč
  • 3. místo - 10 000 Kč
  • 4. místo - 5 000 Kč
  • 5. - 8. místo - 2 000 Kč/hráč
  • 9.-16. místo 1 000 Kč/hráč

 

Jak se přihlásit? Je to zdarma, velmi rychlé a snadné

  1. Otevřete si stránku s online kvalifikací a založte si profil (pokud nemáte).
  2. K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry (vyplnit i PSN ID, tedy váš nickname v online síti Playstationu) do svého Grunex profilu. A pak stačí kliknout zelené tlačítko "Hrát turnaj".
  3. Jste přihlášeni do turnaje. 24 hodin před startem turnaje se otevře tzv. "Check-in", neboli potvrzení účasti. I když jste registrovaní, vždy je nutné svou účast v turnaji potvrdit. Teprve potvrzením účasti získáte nalosování do turnaje.
  4. U každého turnaje je stanoven čas začátku. Admini turnaje během cca 15ti minut rozlosují turnaj a na turnajové kartě "Play-Off" uvidíte svého soupeře.
  5. Stačí jen kliknout na soupeře, v jeho profilu zjistíte jeho PSN ID a online v síti PlayStation jej vyzvěte k zápasu.
  6. Po konci zápasu zadejte prosím výsledek a systém vám vygeneruje další postup v turnaji.

 

Pravidla CZC.cz iSport FIFA 19 Cupu v kostce

  • Pro účast v turnaji je nutné vlastnit PS Plus předplacenou online službu a hru FIFA 19 na konzoli PS4
  • Turnaj je otevřen pro hráče z České a Slovenské republiky
  • Budeme hrát s oficiálními týmy, které jsou ve FIFA 19 (tzn. nehraje se FUT režim)
  • Poločas ve hře je nastaven na 6 minut
  • Úroveň obtížnosti: světová třída
  • Ovládání: libovolné
  • Rychlost hry: normální

Kompletní pravidla turnaje: ZDE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama