Star Wars Jedi: Fallen Order nebude mít DLC
Gaming Článek Star Wars Jedi: Fallen Order nebude mít DLC

Star Wars Jedi: Fallen Order nebude mít DLC

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 4. 2019 14:19

Stále lepší a lepší novinky.

Reklama

Star Wars Jedi: Fallen Order byl velice očekávaný titul, ale přeci jenom zde panovalo spoustu obav. Hra spadá pod EA, které má bohužel nepříliš dobrou pověst, co se týče her obecně. Navíc, poslední Star Wars hra od EA byla neuvěřitelně kontroverzní zejména kvůli mikrotransakcím. Co nám tedy Fallen Order přinese?

Po zprávě o neexistujících mikrotransakcích to vypadalo skutečně slibně, a po tweetech od komunitního manažera Jay Ingrama hra vypadá ještě lépe. Ten se totiž rozhodl zodpovědět několik dotazů, které mu fanoušci položili. Například na otázku, jak moc se EA vměšovalo do vývoje, Jay odpověděl, že nijak. EA svým studiím nijak hry nevnucuje, pouze jim projekty schvaluje nebo ne. Star Wars Jedi: Fallen Order tak byla vize pouze Respawnu.

Zdaleka nejlepší zprávou se ale jeví to, že hra by neměla obsahovat DLC. Respawn prý plánuje vydat hru silně založenou na příběhu a tak by měl hráč dostat jeden ucelený kus.

Star Wars Jedi: Fallen Order nebude mít DLC

Zní to opravdu skvěle a Respawn má ze všech studií patřící pod EA zdaleka nejlepší pověst, zejména díky sérii Titanfall či novému Apex Legends. Doufáme tak, že půjde o opravdu nabitý titul. Dalších informací se dočkáme v červnu. Star Wars Jedi: Fallen Order vychází 15. listopadu na PC, XONE a PS4.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama