Star Wars – téma nejnovějšího dodatku The Sims 4
Zajímavosti Článek Star Wars – téma nejnovějšího dodatku The Sims 4

Star Wars – téma nejnovějšího dodatku The Sims 4

Terka

Terka

28. 8. 2020 14:29

Bylo oznámeno téma nejnovějšího herního rozšíření. Star Wars – Journey to Batuu.

Reklama

Včera, 27. srpna, během livestreamu Gamescom Opening Night Live, bylo konečně oznámeno téma nejnovějšího herního dodatku The Sims 4. Hráči už byli kvůli mnohoznačné ikonce opravdu napjatí, a tak se na tuto informaci jistě spousta lidí těšila. 

Star Wars – téma nejnovějšího dodatku The Sims 4

Star Wars – Journey to Batuu

Nejnovějším herním rozšířením se tedy skutečně, jak někteří tipovali, stává datadisk věnovaný Star Wars. Přesněji, Star Wars – Journey to Batuu. Podle traileru se můžeme těšit na novou oblast, kosmické lodě, nové rasy, roboty, světelné meče a spoustu nových předmětů, od vlasů až po stavební prvky. Informace již byla potvrzena i na oficiálním Twitteru The Sims

A kdy budeme moct rozšíření získat? Velmi brzy! Dostupné bude už od 8. září, takže se máme na co těšit. Zvolené téma je dost konkrétní, tak doufejme, že výsledný efekt bude stát za to. Prvotní reakce v herní komunitě zatím moc pozitivní nejsou, ale snad si dodatek časem reputaci zlepší. Vytvořit rozšíření na takto konkrétní téma bylo od vývojářů celkem odvážné. Tak snad bude platit známé rčení "risk je zisk". 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama