Stav Valorant Agentů v roce 2021
Gaming Valorant Článek Stav Valorant Agentů v roce 2021

Stav Valorant Agentů v roce 2021

David Jiránek

David Jiránek

13. 2. 2021 18:02

Dočkáme se dalšího agenta s nadcházející epizodou?

Reklama

V nedávných aktualizacích si několik agentů prošlo balanční úpravou. Samotná Viper, která na tom není moc dobře, byla z těchto změn vynechána, přesto Riot zmínil, že se na ní zaměří. Nový vývojářský deník objasňuje, jak to s agentkou vypadá.

Viper

Stav Valorant Agentů v roce 2021

Viper se zatím nedočkala změn a v dalším patchi tomu nebude jinak. V Riotu si chtějí důkladně promyslet, kam tuto agentku zařadit tak, aby dávala smysl po boku Brimstona a Omena. Její schopnosti a postavení má působit unikátně a jakékoliv úpravy by k tomu měly přispět.

Yoru

Stav Valorant Agentů v roce 2021

Yoru je ve hře teprve krátce, přesto se s ním hráči rychle sžili. Síla nejnovějšího agenta ovšem není taková, jakou si vývojáři představovali. Můžeme proto očekávat brzké buffy.

Nový agent

Další agent by se měl zařadit do třídy Controllerů. Tématem půjde o kosmickou postavu, Riot přímo zmiňuje "galaxy brain". Možná tak půjde o obdobu Omena. Hodit by se měl ke hráčům, kteří rádi zkoumají vše, co se děje na mapě. Jeho schopnost tak možná odhalí nepřátelské stopy. To už jsme ale na úrovni spekulací. Více informací prozatím nevíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama