SteelSeries nabídne GameDAC zvlášť a také nové verze headsetů Arctis
Technologie Článek SteelSeries nabídne GameDAC zvlášť a také nové verze headsetů Arctis

SteelSeries nabídne GameDAC zvlášť a také nové verze headsetů Arctis

Filip Němeček

Filip Němeček

4. 9. 2018 13:37

Arctis 3, 5 & 7 dostaly menší vylepšení.

Reklama

Externí zvukovka SteelSeries GameDAC byla původně určena pouze jako součást headsetu Arctis Pro. Nově vám ale nabídne kvalitní zvuk, ať už používáte jakákoliv sluchátka. Zatím se prodává přes oficiální web za 150€, což je asi 3800 Kč. Zatím nevíme, kdy se objeví u lokálních prodejců.

GameDAC pohání integrovaný čip ESS Sabre DAC a zesilovač s vysokou kvalitou zvuku s dynamickým rozsahem 121 dB a zkreslením sinusového signálu -115 dB. Jako první herní certifikovaný Hi-Res audio systém zajišťuje hráčům 96 kHz / 24bitový zvuk v nejčistší podobně bez potřeby snižovat frekvenci. Integrovaný čip ESS Sabre umožňuje zesílení basů, výraznější zvukové efekty a díky podpoře DTS Headphone X: 2.0 vytváří vysoce přesný zvukový signál.

Kromě toho výrobce oznámil ještě nové revize svých Arctis headsetů. Novinky se týkají všech modelů s výjimkou Arctis Pro.

Vylepšená série headsetů byla nově osazena paměťovou pěnou a čelenka modelu Arctis 7 byla přepracována tak, aby se více přiblížila headsetu Arctis Pro a lépe se přizpůsobila každé velikosti a tvaru hlavy.

Kromě estetických změn získaly Arctis 5 a Arctis 7 také výkonnostní vylepšení pro podporu rozšířené odezvy bassů. Oba tyto headsety obdržely upgrade technologie na DTS Headphone: X v2.0. Stávající majitelé tento upgrade dostanou zdarma prostřednictvím aplikace SteelSeries Engine.

SteelSeries nabídne GameDAC zvlášť a také nové verze headsetů Arctis

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama