Streamer LobosJr dohrál Dark Souls s rukou zaseklou v plechovce Pringles
Zajímavosti Článek Streamer LobosJr dohrál Dark Souls s rukou zaseklou v plechovce Pringles

Streamer LobosJr dohrál Dark Souls s rukou zaseklou v plechovce Pringles

Adam Král

Adam Král

7. 1. 2023 13:00

Dohrát Dark Souls klasicky je nuda. Dohrát ho jednou rukou je ta pravá výzva!

Reklama

Koncem listopadu na Twitchi odstartovala Pringles® Can Hands challenge. Prvním účastníkem byla QTCinderella, která ve vysílání vařila a u toho měla jednu ruku v plechovce od brambůrek Pringles. Od té doby se o podobný kousek pokusilo hned několik kolegů z platformy. Nejzajímavější byl ale kousek tvůrce LobosJr. Ten je známý hlavně díky sérii Dark Souls, v které dokázal udělat spousty šílených výzev.

Na seznam hotových, bizarních výzev si může přidat i dohrání prvního dílu Dark Souls s jednou rukou zaseklou v plechovce od brambůrků Pringles. To je rekord, který s největší pravděpodobností nikdo jiný nedrží. Na hru se vrhl 8. prosince a aby celou výzvu ještě více ozvláštnil, tematicky přejmenoval některé předměty a bossfighty. Přestože je Lobos zkušeným hráčem, i on ve hře několikrát zemřel.

V době vysílání měli diváci možnost, vyhrát plechovku Prignles zdarma. Je to od společnosti zajímavý marketingový tah, protože všichni jistě známe, když jíme brambůrky Pringles a ty poslední kousky jsou úplně dole a abychom je vytáhli, tak se nám v nich ruka zasekne. Toho společnost využila a nechala ty nejlepší streamery, aby se trápili u svého klasického obsahu jen s jednou rukou. Zajímavá podívaná!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama