Streamer na Twitchi dohrál Resident Evil ve veřejné knihovně
Zajímavosti Článek Streamer na Twitchi dohrál Resident Evil ve veřejné knihovně

Streamer na Twitchi dohrál Resident Evil ve veřejné knihovně

Adam Král

Adam Král

19. 11. 2022 15:10

Jeden ze streamerů hororové hry se rozhodl, že jí dohraje v knihovně. Jak to dopadlo?

Reklama

Streameři na Twitchi tvoří všemožný obsah. Někdo, jako například Aamouranth, dělá líbivé zvuky do mikrofonu a koupe se ve vířivce. Druzí kopou na svých streamech obrovskou díru či vysílají co nejdelší čas. Fantazii se meze nekladou, a tak vidíme stále šílenější a šílenější obsah, který má za cíl pobavit diváky. O něco podobného se pokusil i tvůrce s přezdívkou MinisterGold.

Hraní hororové hry v knihovně

Na začátku listopadu se streamer rozhodl, že dohraje sedmý díl hororové série Resident Evil v knihovně. Byl to jeho první průchod, a tak se dalo očekávat, že přijdou některé momenty, kde bude křičet. Rozhodl se tak, že na první tři streamy si zaleze do komory, kde nikoho nebude rušit. Celou dobu hrál přitom na svém Steam Decku a vše streamoval na Twitchi. Po nějaké době se ale rozhodl, že ho nic nevyděsí a že se přesune.

Protože se usadil k veřejnému stolu, musel se přizpůsobit a po celé vysílání mluvit tak, aby nikoho nerušil. Po osmi streamech a sedmnácti dnech celou hru dohrál a z knihovny pravděpodobně nadobro odešel. Jak sám prohlásil, udělal to hlavně pro zábavu se svou komunitou. Resident Evil 7 byla také jeho vůbec první hororová hra, co v životě hrál. Za normálních okolností totiž streamer hraje Super Mario World a spousty dalších retro her. Dokonce se pokusil o vývoj své vlastní hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama