Streamerka Fuslie přechází z Twitche na YouTube
Zajímavosti Článek Streamerka Fuslie přechází z Twitche na YouTube

Streamerka Fuslie přechází z Twitche na YouTube

Adam Král

Adam Král

7. 9. 2022 16:07

Streamerka Fuslie se dlouhodobě věnuje tvorbě obsahu na Twitchi, před časem oznámila, že odchází.

Reklama

Dvě největší streamerské platformy, Twitch a YouTube, se už delší dobu přetahují o to, kdo bude mít větší a úspěšnější plejádu tvůrců. Poslední dobou se ale stává, že lidé neodchází z platformy od Googlu na Twitch, ale přesně naopak. Diváci tak platformy mění dost často a musí si pamatovat, kde jejich oblíbený streamer vysílá. V průběhu let na YouTube přestoupila už řada tvůrců a další v tom pokračují.

Streamerka Fuslie a její přestup

Tvůrkyně s přezdívkou Fuslie se na internetu věnuje plejádě témat. Kromě hraní her na jejím Twitch kanále tvořila obsah pro esportovou společnost 100 Thieves a brand Lifestyle. Uprostřed týdne, 7. září, oznámila, že je čas na změnu barvev. S platností ode dneška tak ruší smlouvu s Twitchem a podepisuje exkluzivní dohodu s YouTube Gaming, kde bude pro své fanoušky vysílat.

Streamerka Fuslie přechází z Twitche na YouTube

Novinku oznámila na svém účtu na Twitteru. V době psaní tohoto článku tam Tweet nasbíral téměř milion zhlédnutí. Oznámení nebylo zas tak překvapivé, před pár dny všem svým fanouškům poděkovala za roky podpory a skvělé zábavy, kterou spolu prožili. Počátkem září ukončila své vysílání přesně před půlnocí se slovy, že pokud bude vysílat o trochu déle, něco zlého by se mohlo stát. 

V momentální chvíli má Fuslie na svém Youtube kanále přes 600 000 odběratelů a dalších 100 000 na jiných kanálech, které vlastní. První stream má naplánovaný na dnešní devátou hodinu lze očekávat, že premiéru na nové platformě budou sledovat desetitisíce diváků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama