Streamerka Pokimane se stěhuje pryč z OfflineTV domu
Zajímavosti Článek Streamerka Pokimane se stěhuje pryč z OfflineTV domu

Streamerka Pokimane se stěhuje pryč z OfflineTV domu

David Jiránek

David Jiránek

23. 6. 2020 18:08

Začne navíc reprezentovat novou značku oblečení.

Reklama

Pokimane je na Twitchi velké jméno. Známá streamerka nedávno překonala 5 milionů sledujících na této platformě a aktuálně má přes 5,3 milionů odběratelů na YouTube. Pokud Pokimane sledujete, asi víte, že streamerka bydlí v domě se skupinou streamerů, která si říká OfflineTV. Zde nalezneme další známá jména, jako je Fedmyster, Lilypichu, Scarra, DisguisedToast a Micheal Reeves.

OfflineTV je relativně různorodá skupina lidí. Streamem nebo YouTube se ale zaobírají všichni, včetně Pokimane. Ta se nedávno rozhodla, že se přestěhuje.

Důvodem je vyvážení času mezi zábavou a prací. Poki se stěhuje do domu s několika kamarádkami. Kolegové v OfflineTV toto rozhodnutí plně podporují a Poki se všemi hodlá i nadále spolupracovat. Dočkáme se tak i dalšího OfflineTV obsahu s Pokimane. Nové bydliště totiž nebude vůbec daleko.

Zároveň Pokimane začne reprezentovat značku Cloak, která má moto "by gamers, for gamers". Streamerka plánuje přiložit ruku k dílu při návrhu oblečení a také promovat samotnou značku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama