Streamerka QTCinderella pořádá další ročník Shitcampu, kdo se zúčastní?
Zajímavosti Článek Streamerka QTCinderella pořádá další ročník Shitcampu, kdo se zúčastní?

Streamerka QTCinderella pořádá další ročník Shitcampu, kdo se zúčastní?

Adam Král

Adam Král

31. 8. 2022 12:37

Tvůrkyně QTCinderella dělá další ročník Shitcampu. Jaké tvůrce si pozvala letos?

Reklama

Na Twitchi najdeme nekonečné množství obsahu – hraní her, povídání si s fanoušky a i pár speciálních událostí, které se zas tak často nedějí. Mezi jednu z nich patří i vysílání od streamerky s přezdívkou QTCinderella. Ta se řadí mezi jednu z největších hvězd platformy, a tak si na nedostatek financí nemůže stěžovat. Spousty peněz ale vrátí zpátky do obsahu a pro své fanoušky pořádá nákladné akce..

Tenhle tábor není pro děti

QTCinderella už nějakou dobu organizuje svůj vlastní tábor s názvem Shitcamp. Letošní ročník by měl být ještě větší a velkolepější. Informaci oznámila na svém Twitteru spolu s videem a datem konání. Letošní ročník Shitcampu se tak bude konat od 5. do 8. září a dočkáme se obrovské spousty celebrit jak z YouTube, tak Twitche. V momentální chvíli se sice neví, kdy přesně akce startuje, ale vše jistě bude upřesněno.

Streamerka QTCinderella pořádá další ročník Shitcampu, kdo se zúčastní?

I minulý rok se fanoušci dočkali velké porce obsahu. Kromě toho, že se jejich oblíbený streamer "tábora" zúčastnil, mnoho tvůrců na akci zapnulo svůj vlastní stream, čímž vznikal další nový obsah. Mezi jmény účastníků můžeme najít streamera xQc, z YouTube pro změnu Ludwiga. Bude tak zajímavé sledovat, jestli Ludwig bude streamovat i na YouTube.

Jeden z dalších velkých tvůrců s přezdívkou Sodapoppin se vysílání nezúčastní. Jak řekl na svém streamu, nechce, protože celá událost bude trapná. Uvidíme, jak celý Shitcamp dopadne z pohledu sledovanosti, je ale takřka jisté, že to bude velké.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama