Streamerka s Tourettovým syndromem pobavila nadávkami publikum při předávání cen
Zajímavosti Článek Streamerka s Tourettovým syndromem pobavila nadávkami publikum při předávání cen

Streamerka s Tourettovým syndromem pobavila nadávkami publikum při předávání cen

David Jiránek

David Jiránek

15. 3. 2022 17:46

Svým šarmem a nadhledem si učarovala publikum.

Reklama

Streamerka Sweet Anita vysílá na Twitchi už řadu let a za tu dobu si našla obří přátelskou komunitu mezi diváky i ostatními streamery. Organizátoři Streamer Awards 2022 ji nyní pozvali, aby předala jednu z cen i přes své onemocnění, které nakonec udělalo na diváky v hledišti skvělý dojem.

Touretteův syndrom, který doprovází Sweet Anitu již řadu let vyvolává v jejím případě tiky jako pískání nebo vyslovování nevhodných slov. Sweet Anita se díky řadě vtipných momentů doprovázených nadávkami na Twitchi proslavila, ale zároveň komunitu edukovala.

Při předávání Streamer Awards 2022 přistoupila streamerka k pultíku a měla uvést kategorii nejlepší organizace tvořící zábavný obsah na Twitchi a Youtube. Mezi nominovanými nechybí NRG, OTK, 100 Thieves a OfflineTV. Anita samozřejmě dostala při uvádění několik tiků, avšak vše zvládla bravurně.

Na závěr Anita pronesla, že všechny nenávidí, načež poznamenala, že nešlo o tik. Celé své krátké vystoupení diváky pobavilo a dostálo se jí potlesku nejen za pobavení, ale i za kuráž, se kterou zvládla celé vystoupení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama