T9Laky a Dzouvi se stali vítězi Big Shock! turnaje
Esport Článek T9Laky a Dzouvi se stali vítězi Big Shock! turnaje

T9Laky a Dzouvi se stali vítězi Big Shock! turnaje

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

26. 10. 2020 03:11

Výsledky Grand Finále Big Shock! turnaje ve hrách FIFA a NHL.

Reklama

Osmička nejlepších hráčů se v sobotu utkala v Grand Finále Big Shock! turnaje ve hrách FIFA 21 a NHL 21. Hráči soutěžili o vysoké prizemoney v celkové hodnotě 100 000 Kč. Celý finálový den jste mohli sledovat živě na kanálu twitch.tv/czctv, kde se nyní lze podívat na záznam. Nechyběl ani profesionální komentář od známých tváří Filipa "Koozy" Lejčka, Jana Pěrušky, Ondřeje "Lelek" Kvardy a Richarda Tesaře.

Hráči soutěžili o vysoké prizemoney

V Big Shock! FIFA turnaji zvítězil hráč FC Viktoria Plzeň Lukáš "T9Laky" Pour, který ve finálovém utkání porazil talentovaného hráče Sigma esports Jiřího "Ritzy" Jičínského 2:0 na zápasy. O třetí místo se utkali Jakub "JamesBony" Němec a Patrik "Huhnak" Hornák. Sparťanský reprezentant si zpravil chuť po nepodařeném semifinále a odnesl si bronzovou výhru.

Umístění v Big Shock! FIFA turnaji

  • 1. místo: 25 000 Kč - T9Laky
  • 2. místo: 15 000 Kč - Ritzy
  • 3. místo: 7 000 Kč - JamesBony
  • 4. místo: 3 000 Kč - Huhnak

Na virtuálním ledě v Big Shock! NHL turnaji se vítězem stal Adam "Dzouvi" Menšík, který porazil ve finálovém utkání národního reprezentanta Josefa "pepcastachurcik" Stachuru 2:0. Třetí místo vybojoval Michal "hcpce1996" Vaněk, který dokázal porazit vítěze kvalifikací Radka "Kumbik" Kumberu.

Umístění v Big Shock! NHL turnaji

  • 1. místo: 25 000 Kč - Dzouvi
  • 2. místo: 15 000 Kč - Pepcastachurcik
  • 3. místo: 7 000 Kč - Hcpce1996
  • 4. místo: 3 000 Kč - Kumbik

Vítězi se utkají v Superfinále

V Superfinále se rozhodne, zda jsou lepší FIFA či NHL hráči. V několika zábavných disciplínách poměří své síly vítězové Grand Finále T9Laky a Dzouvi spolu s dalšími profesionálními hráči a ambasadory turnaje Janem "TheJohny" Hradilem a Romanem "Blade" Pilným, a taky s rapperem Refewem a vodní slalomářkou Terezou Fišerovou. Celé Superfinálové klání budete moci sledovat živě na twitch.tv/czctv

Souboj komunit se uskuteční v náhradním termínu z důvodu zavedených opatření v souvislosti s COVID-19. Budeme vás dále informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama