T9Laky ovládl i třetí offline finále CZC.cz iSport Ligy
Esport FIFA 20 (PS4) Článek T9Laky ovládl i třetí offline finále CZC.cz iSport Ligy

T9Laky ovládl i třetí offline finále CZC.cz iSport Ligy

Nicolas Heller

Nicolas Heller

28. 10. 2019 14:55

T9Laky nedal ani tentokrát protihráčům šanci. Ve třetím offline finále CZC.cz iSport Ligy ve FIFA opět kraloval.

Reklama

Poslední offline finále CZC.cz iSport Ligy ve FIFA nabídlo opět skvělou podívanou v podání těch nejlepších domácích hráčů. I přes to, že T9Laky patřil od začátku mezi favority, v souvislosti s vítězstvím se skloňovalo také spoustu dalších jmen. Lakyho cestu za čtvrtým titulem měli narušit hráči jako Mr.Rici nebo Emerickson, alespoň tak to předpovídali jejich soupeři, kteří před turnajem na otázku, kdo je považován za největšího favorita, jmenovali především tyto hráče.

Oba potencionální favority však zaskočili jejich soupeři už ve čtvrtfinále. O vyřazení Emericksona se postaral sám Laky a naděje Mr.Riciho zmařil Lakyho týmový kolega z plzeňské Viktorie JamesBony. Do druhého semifinále se pak probojovali seron a Caster. Z plzeňského derby vyšel nakonec lépe právě Laky, kterého ve finále doplnil seron hájící barvy FK Teplice esports. Zkušený hráč, vítěz iSport Cupu a dvou předcházejících offline finále CZC.cz iSport Ligy na straně jedné a mladý talent, hladový po každém vítězství na straně druhé. Přesně v takovém duchu se nesl rozhodující duel třetího offline finále. Tentokrát byly právě zkušenosti tím, co nakonec rozhodlo ve prospěch suveréna Lakyho. Seron však předvedl ambiciózní výkon prokazující kvality špičkového hráče a dal tak jasně najevo, že o něm v budoucnu ještě mnohokrát uslyšíme.  

Superfinále už v sobotu

Po třech kvalifikačních sériích konečně známe nejlepších 16 domácích hráčů. Každý z nich obdrží pozvánku do Superfinálového turnaje, který se uskuteční už 2.11. v pražském kině Cinestar na Andělu. Prestižní CZC.cz iSport Liga ve FIFA tak pozná vítěze první sezóny. Ten si odnese 100 000 Kč a spoustu dalších hodnotných cen. Mezi hráče se můžeš přijít podívat i ty! Vstup je zcela zdarma. A pokud je pro tebe Praha na míle daleko, celý turnaj budeme vysílat živě na twitch.tv/czctv.  

Ve hře je 146 000 Kč

  • 1. místo - 100 000 Kč
  • 2. místo - 15 000 Kč
  • 3. místo - 10 000 Kč
  • 4. místo - 5 000 Kč
  • 5. - 8. místo - 2 000 Kč/hráč
  • 9.-16. místo 1 000 Kč/hráč
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama