Tady se rodí šampioni, místo konání VCT: Champions odhaleno!
Esport Valorant Článek Tady se rodí šampioni, místo konání VCT: Champions odhaleno!

Tady se rodí šampioni, místo konání VCT: Champions odhaleno!

Nicolas Heller

Nicolas Heller

4. 3. 2023 19:12

Riot během finálového dne VCT: LOCK//IN São Paulo odhalil místo konání nejdůležitějšího turnaje sezony.

Reklama

Riot během finálového dne VCT: LOCK//IN São Paulo odhalil místo konání nejdůležitějšího turnaje letošní sezony VCT. Není velkým překvapením, že se VCT: Champions ve hře Valorant, která je známá pro svou obří fanouškovskou základnu v Severní Americe, bude konat právě tam.

Ještě před vypuknutím velkého finále mezi Fnatic reprezentujícími evropský region a brazilskou organizací LOUD na zahajovacím turnaji sezony VCT: LOCK//IN São Paulo bylo odvysíláno video odhalující lokaci pro samotný vrchol sezony, čímž bylo zároveň potvrzeno, že se ani jeden velký turnaj ze série VCT letos do Evropy nepodívá.

Tady se rodí šampioni, místo konání VCT: Champions odhaleno!

  Foto: twitter.com/thekiaforum

Po zahájení sezony v Brazílii a očekávaných VCT: Masters v Japonsku zamíří šampionát na kontinent Severní Ameriky, konkrétně do města Los Angeles. Turnaj ve Valorantu se poprvé podívá do věhlasné arény KIA Forum otevřené v roce 1967, dříve známé pouze jako The Forum. Aréna defaultně pojme 17 500 fanoušků, otázkou však je, zda bude originální kapacita pro světový šampionát ve Valorantu dostupná.

O tom, že jde o svatostánek, kde se „rodily“ legendy není pochyb. Mezi lety 1967 a 1999 hostila tato aréna zápasy týmu Los Angeles Lakers působícího v NBA či hokejového Los Angeles Kings. Podívat by se sem dokonce měly gymnastické disciplíny Olympijských her v roce 2028. Vystoupilo zde také spoustu známých jmen hudebního průmyslu jako je Kendrick Lamar nebo Rihana.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama