TEAM BRUTE odstartoval rok 2020
Esport CS:GO Článek TEAM BRUTE odstartoval rok 2020

TEAM BRUTE odstartoval rok 2020

Gta125

Gta125

30. 1. 2020 16:30

TEAM BRUTE představil na offline eventu nové dresy, profesionální CS:GO sestavu a cíle pro rok 2020

Reklama

V pondělí 27. ledna proběhlo v pražském holešovickém Vnitroblocku představení nové sestavy pro CS:GO týmu Brute. Dále pak nové dresy, sponzoři a vize pro rok 2020.

V TEAM BRUTE se rozhodli uspořádat v rámci odstartování nové sezóny offline event, kde mohli být fanoušci a další příznivci součástí zahájení sezóny. Event se dělil do několika částí. Úvodem byly všem přítomným na místě i na streamu představeny formou přehlídky nové dresy a merchandise, které vznikaly ve spolupráci s obchodem Footshop.

Dále byla představena nová sestava pro CS:GO, která si klade za cíl nejen získávat přední příčky na českých a slovenských eventech, ale především prorazit na evropské scéně. Jak se klukům podaří naplnit jejich evropské sny uvidíme až v průběhu sezóny 2020. Nyní před sebou mají švýcarský turnaj Supreme Masters. Už tento víkend se ve spolupráci česko-sloveské výpravy vydají na místo stejně jako celky SINNERS, Vikingekrig Esports a Team Moops.

Profesionální CS:GO sekce pro TEAM BRUTE:

  • [CZ] Filip "AJTT" Dolenský / Rifle
  • [SK] Martin "MAXX" Smolář  / Kapitán
  • [CZ] Lukáš "capseN" Koláčný / Sniper
  • [CZ] Ondřej "Crazzy" Švec / Entry fragger 
  • [CZ] Zdeněk "daxen" Dušek / Ingame leader  
  • [SK] Josef "d0di" Kiss / trenér

TEAM BRUTE odstartoval rok 2020

CS:GO Team Brute, zleva capseN, MAXX, daxen, AJTT, Crazzy

TEAM BRUTE, také po vzoru evropských týmů rozšíří i realizační tým, hráči tedy budou v péči týmového mentálního trenéra a dalších členů realizačního týmu.

Po představení CS:GO sekce se ujal slova sám spolumajitel Petr Andrýsek a předal přítomným vizi svou a celého týmu BRUTE na rok 2020. Věří, že rok 2020 odstartuje novou etapu eSportu v Čechách a na Slovensku. Doufají také, že se podaří změnit povědomí lidí, kteří do eSportu stále moc nevidí, od umaštěných kluků u počítače na profesionální hráče a přiblížili česko-slovenskou scénu nejvyšší evropské úrovni.

TEAM BRUTE odstartoval rok 2020

Nové dresy a Merchandise

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama