Tfue končí s Cloakem kvůli vlastní chybě
Gaming Fortnite Článek Tfue končí s Cloakem kvůli vlastní chybě

Tfue končí s Cloakem kvůli vlastní chybě

Petr Adam

Petr Adam

9. 9. 2019 13:05

Další velké drama na streamu.

Reklama

Oblíbený streamer Tfue se dostal do velmi nešťastné situace. Kvůli chybě přišel o 140 000 dolarů a viní z toho právě Cloaka, svého bývalého kolegu z clanu Faze. Podle Tfueho je chyba i na straně jeho dalšího spoluhráče jménem 72hrs.

Těžko by nás napadlo ikoničtější duo ve Fortnite, než právě Tfue a Cloak. Vypadá to, že je s tím ale konec. Býval to však výborný tandem. Zdá se, že je viníkem Tfue, ten však viní své kamarády. Celé drama začalo 7. září, kdy Tfue oznámil, že už není součástí zmíněné trojice, se kterou hrával týdenní turnaje v triu už mockrát. Tfue tehdy napsal: "Hledám nové spoluhráče do Tria, kteří to budou brát vážně."

Tfue končí s Cloakem kvůli vlastní chybě

Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Spousta diváků se na jeho streamu ptala na to, co se stalo.

Tfueho vysvětlení 

Tfue řekl, že je to kvůli situaci, při které ho jeho kamarádi stáli spoustu peněz, které mohl získat ze streamu Madden 20. Společnost EA Sports mu totiž jako distributor této hry nabídla neuvěřitelných 140 000 dolarů v případě, že by streamoval jejich hru, což by posloužilo jako výborná promoakce. Tfue tuto nabídku ale odmítl s tím, že má ve zmíněný čas hrát se svými přáteli. Netušil však, že Cloak a 72hrs dostali podobnou nabídku (s nižší odměnou) a přijali ji.

"Takže oni si chystají sponzorovaný stream pro Madden a navíc je to tento víkend. Za Madden mi nabídli 140 tisíc a já to odmítl, ale oni ji přijali a nic mi neřekli."

 

Podle Tfueho je jediným východiskem, aby mu jeho kamarádi zaplatili 140 000 dolarů, o které díky odmítnutí nabídky přišel. Do té doby o nich prý nechce slyšet. Přitom byla doba, kdy byli nerozlučnými přáteli.

Tfue končí s Cloakem kvůli vlastní chybě

Situaci vyhrocuje i fakt, že se bývalí kolegové nedávno nastěhovali do stejného bytu. Je tedy otázkou, jak tohle drama dopadne.

Odpověď ze strany 72hrs 

Streamer 72hrs se hned 8. září vyjádřil k situaci z jeho pohledu. Během hraní nostalgického titulu World of Warcraft: Classic vysvětloval svým fanouškům situaci následovně: "Proč nám Tfue nedal vědět, když dostal nabídku od EA? Mohli jsme se ohledně toho turnaje dohodnout. My bychom mu řekli, že jde o dost peněz a měl by to tedy vzít. Chvíli poté jsme s Cloakem dostali nabídku taky".

Odpověď od Cloaka 

Cloak se vyjádřil ve stylu, že si za to může Tfue sám. Do odmítnutí nabídky ho podle něj nikdo nenutil. Z Cloakova tónu bylo zřejmé, že byl naštvaný. "Který idiot by odmítl 140 tisíc dolarů?. Není moje vina, že jsi pitomec".

Tfueho chování se v této situaci zdá být přehnané. Je pravdou, že se s kamarády před odmítnutím nabídky mohl domluvit a nic z toho by se nestalo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama