The Legend of Bum-Bo je nová hra od tvůrce The Binding of Isaac
Gaming Článek The Legend of Bum-Bo je nová hra od tvůrce The Binding of Isaac

The Legend of Bum-Bo je nová hra od tvůrce The Binding of Isaac

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 11. 2019 17:37

Zatím schytává kritiku za nedodělanost.

Reklama

Hru The Binding of Isaac nebo Super Meat Boy s největší pravděpodobností znáte alespoň díky stylizaci, která je pro autora Edmunda McMillena zkrátka typická. Tyto hříčky zaznamenaly velký úspěch zejména v řadách youtuberů či streamerů, a není tak divu, že se McMillen rozhodl tuto „slávu" znovu využít, a vydává nový titul s názvem The Legend of Bum-Bo.

Jak tomu ale bylo minule, novinka se nedrží starých kolejí a opět zabředává do zcela nového žánru a mechanik. The Legend of Bum-Bo je totiž „puzzle based deckbuilding roguelike“ hra, ale stále se stejnou stylizací, tedy s postavičkami, monstry (i exkrementy) ze starých dílů.

Ty jsou ale namalovány na karton, a stejně tak celá hra se odehrává v kartonových krabicích. Našim úkolem je sbírat itemy, které budeme různě kombinovat se schopnostmi Bum-Bů.

Jak se ale zdá, McMillen vydání zbytečně uspěchal. Hra se již nachází na Steamu za 11,24 euro, a hodnocení je smíšené. Hráči si zejména stěžují na to, že hra je nedodělaná, obsahuje spoustu bugů a očividně se stále jedná o bety. Pokud jste tedy fanoušky Isaaca, a nechcete si zkazit dojem, doporučujeme pár týdnů počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama