The Sims 4 představí život na horách
Gaming Článek The Sims 4 představí život na horách

The Sims 4 představí život na horách

Terka

Terka

4. 11. 2020 15:04

Nové rozšíření The Sims 4, které vychází již 13. listopadu.

Reklama

V posledních dnech byl představen další nový dodatek do The Sims 4. Tentokrát se nám i tematicky skvěle hodí – hezky podtrhne atmosféru pomalu přicházejícího zimního období. Datadisk nese název Život na horách a už nyní máme možnost zhlédnout oficiální trailer.

Wakaba a hora Komorebi

Do hry je přidáno nové sousedství Wakaba, které leží na úpatí hory Komorebi. Můžeme sem vyrazit na dovolenou, nebo se zde dokonce zabydlet. Tento dodatek přináší do hry spoustu nových věcí. V sousedství se můžeme procházet v zahradách, či si zaplavat u vodopádu. Měla by být přidána interakce „pozdravit“ a zajímavé jsou také informační cedule – ty nás například informují o tom, že bychom si před vstupem do určitého prostoru měli zout boty.

Přidány jsou i nové festivaly. Například festival mládí. Ten si užijí především děti, které se budou moct seznámit s městským maskotem, či vyrazit na hon příšerek. Radost jim jistě udělají i nově přidané speciální palačinky. Mňam! Jen tak mimochodem, když už jsme u jídla – za vyzkoušení stojí i horký kotlík, který si můžeme užít společně se svou rodinou, nebo přáteli. Ten si můžeme připravit přímo u stolu „kotacu“, kde je opravdu útulná atmosféra. Jen se nezalekněte, až na Komorebi potkáte domorodce, kteří jedí hůlkami. Místní je zde používají rádi, ale jak budeme jíst my, je jen a jen na nás. (Jíst můžeme dokonce i rukama!) Dalším zajímavým festivalem je Festival světel. Na něm si připomeneme své zesnulé a budeme oslavovat světlo. Budeme mít možnost si užít ohňostroj a sledovat lucerny plovoucí po řece.

The Sims 4 představí život na horách

Senbamači - panenská příroda

Dalším skvělým zpestřením budou pro naše Simíky túry, na které se s pomocí turistického značení můžou vydat. Když se po hoře Komorebi vydají trochu výš, narazí na sousedství Senbamači, které je již podle názvu opravdu idilické – v překladu totiž znamená „Město tisíce lístků“. Být obklopen čistou přírodou je prostě nádherné. Jen pozor na elektrické brouky!

Jukimacu - centrum zimních sportů

Vydat se můžeme i do centra zimních sportů. V Jukimacu je vždy dostatek sněhu! Zde se můžeme prohánět na sjezdovkách, ať už jsme začátečník, či pokročilý. Je také jedno, zda jezdíme na prkně, na lyžích, či na sáňkách. Naučit se zde můžeme i horolezectví, či prozkoumat jeskyni, na kterou narazíme při túře sněhem. A pokud si zde natrénujeme lezení, budeme mít možnost vydat se až na samotný vrchol hory Komorebi. Prý je po cestě dokonce možné objevit odlehlé místečko vhodné pro rychlé milování. A to se vyplatí! Jen je potřeba nepodcenit přípravu na výstup. Čím výš se dostaneme, tím horší počasí nás může zaskočit.

The Sims 4 představí život na horách

Rozšíření bude dostupné 13. listopadu

Rozšíření Život na horách bude možné získat již 13. listopadu 2O2O – o půlnoci se objeví v našem Originu. Myslím si, že teď se máme opravdu na co těšit. A při tom čekání se zatím můžeme podívat na interaktivní mapu hory Komorebi a dokonce si udělat test, který nám pomůže promyslet si prázdninové plány pro naše Simíky. A pokud se už opravdu nemůžete dočkat, stejně jako já, můžete si pustit před pár dny odvysílaný live stream ze hry, kde podrobněji uvidíte, co nové rozšíření obsahuje. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama