To nejlepší z prvního hracího dne CZC.cz PUBG Squad Cupu
Esport PUBG Článek To nejlepší z prvního hracího dne CZC.cz PUBG Squad Cupu

To nejlepší z prvního hracího dne CZC.cz PUBG Squad Cupu

Nicolas Heller

Nicolas Heller

18. 9. 2019 03:19

To nejzajímavější z prvního hracího dne CZC.cz PUBG Squad Cupu.

Reklama

První hrací den CZC.cz PUBG Squad Cupu je minulostí a my se podíváme jak se týmům a jednotlivým hráčům vstup do série vydařil, nahlédneme do nejzajímavějších statistik a pustíme si ty nejlepší akce z LEGENDS lobby. Nezapomeň, že druhý hrací den CZC.cz PUBG Squad Cupu tě čeká už 14.9. Nezmeškej příležitost registrovat svůj tým a dostat se mezi profíky!


Které týmy si vybojovaly status legend?

Šestice týmů, které se podařilo postoupit z CHALLENGER Lobby mezi ty nejlepší týmy na domácí scéně hrající v LEGENDS Lobby.

To nejlepší z prvního hracího dne CZC.cz PUBG Squad Cupu


Umístění po prvním hracím dni

V celkové tabulce celé série si můžeš prohlédnout umístění a počet bodů získaných v prvním hracím dni CZC.cz PUBG Squad Cupu. Tabulka ti nabídne i detailní individuální statistiky hráčů.


SpajKKovi mindgames

Kaskadérské kousky, spajKKův 1v1 duel, Maziho nejlepší komentář v historii Grunexu a samozřejmě spoustu skvělých akcí z prvního hracího dne přináší krátký sestřih.


Statistické okénko

LEGENDS Lobby

Týmy Nejvíce najeto - FULL FOCUS FAST WIN (158 113m) Nejvíce naběháno - NemamVlasy (63 229m) Největší damage - eSuba (7 619) Nejvíce fragů - eSuba (47)

Hráči Nejvíce najeto - GG_Battlestrong (41 821m), Gifted Gaming Nejvíce naběháno - unkw_lemonade (18 597m), Fury Esport Největší damage - RedgieBeardo (2850), Team Moops Nejvíce fragů - SpajKK (16), eSuba

CHALLENGER Lobby

Týmy Nejvíce najeto - Sneaky Snakes (148 332m) Nejvíce naběháno - Pěšci (72 912m) Největší damage - Kings of Sosnovka (11 209) Nejvíce fragů - Coercion eSports (60)

Hráči Nejvíce najeto - lukasinko (40 099m), Outlaws Nejvíce naběháno - Kukyk_cze (20 335m), Bez padáku hop Největší damage - Goes (4 465), Kings of Sosnovka Nejvíce fragů - Hanyy-- (26), Team Resistance  


O co se hraje?

Nejlepší týmy si odnesou tučnou finanční odměnu a hodnotné poukazy na nákup na CZC.cz:

1. místo - 10 000 Kč/tým + poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 800 Kč/hráč 2. místo - 6 000 Kč/tým + poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 800 Kč/hráč 3. místo - poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 400 Kč/hráč


Nehraješ? Nevadí! O ceny můžeš soutěžit i jako divák

Pokud nemáš svůj den nebo tvůj aim není zrovna božím darem, nemusíš se bát. Jako divák máš dvě příležitosti jak vyhrát poukaz na nákup na CZC.cz v hodnotě 400 Kč:

  1. Poukazy můžeš vyhrát tak, že budeš pozorně sledovat turnajové streamy na twitch.tv/czctv. Po turnaji zveřejníme na našem facebooku hlasování o nejlepšího hráče daného kola. Jeden z hlasujících v anketě si odnese poukaz na 400 Kč.
  2. Další dva poukazy čekají na vylosované šťastlivce, kteří správně odpoví na otázku v soutěžní anketě pod tímto článkem.
{control miniQuiz 84}  

PUBG turnaje s Mazarinim pouze na Grunex.com!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama