top-hry-ve-sleve-6
Gaming Článek TOP hry ve slevě! #6

TOP hry ve slevě! #6

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

10. 12. 2016 13:22

Předvánoční nabídka je pestrá, doporučujeme slevy na Rocket League nebo nejnovější díl Sherlocka Holmese.

Reklama

TOP hry ve slevě! #6

Vánoce se blíží a s nimi vám přinášíme další tip, jak kromě výbavě k počítači potěšit své blízké. Tentokrát jde o další víkend, který na Steamu nabízí lákavé slevy. Prvním tipem je hra Rocket League, které se na Grunexu věnujeme pravidelně. A proč je tomu tak? Protože se jedná o rok a půl starou hru, která neustále dostává nový obsah od vývojářů a pozor, nejedná se o žádné placené datadisky. Celkově hra vůbec není "PayToWin". Pokud si s kamarády chcete odreagovat a prostě si jen tak lehce zastřílet na branku a vsítit pár gólíků, opravdu nenajdete vhodnější pecku. Nyní až do pondělí za cenu 11,99 €.

TOP hry ve slevě! #6

Další hrou vhodnou pro krácení času je Sherlock Holmes: The Devil's Daughter. Zde už si  nezahrajete s kamarády, ale vy sami budete muset prokázat pevné nervy a inteligenci, abyste odhalili i ty nejzáhadnější záhady. Dokážete to? Hra nabízí více než poloviční slevu, získat ji můžete za 17,99 €. Ale pozor, tahle nabídka platí pouze do nedělních 19 hodin.

TOP hry ve slevě! #6

A obvyklou součástí těchle slev je vydavatelský víkend. Tentokrát patřící německé společnosti Daedalic Entertainment. Na kompletní nabídku se můžete podívat na Steamu, my vypíchneme snad jen to, že na některé tituly udělují opravdu obrovské slevy dovršující až 90 %. Zaujmout vás také může "set" s názvem Daedalic Publisher Weekend Bundle 2016, který zahrnuje hry vydané touto společností v roce 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama