Total War: ARENA brzy skončí
Gaming Článek Total War: ARENA brzy skončí

Total War: ARENA brzy skončí

Thundarr

Thundarr

30. 11. 2018 14:32

Wargaming na svých stránkách oznámil konec projektu Total War: Arena

Reklama

Všichni milovníci strategií a série Total War jistě vědí, že před několika lety se Wargaming ujmul zajímavého projektu Total War: Arena. Ač byla hra velice očekávaná a těšilo se na ni spousta nadšených hráčů, nevyvedla se podle představ a očekávání. Hra byla zdlouhavá, nezáživná a působila dojmem, že ani prémiový účet nebyl provázán s ostatními hrami od Wargamingu.

Před pár dny Wargaming oznámil, že ukončí tento projekt. 

ARENA ušla dalekou cestu a my jsme vděční všem, kteří se k ní připojili. Během vývoje ARENY jsme se naučili nesmírnou spoustu věcí, navázali neuvěřitelně blízké vztahy s naší komunitou a silně vás zapojili do procesu vývoje. Bylo nám absolutní ctí s vámi všemi na tomto projektu spolupracovat, avšak výsledky otevřeného beta testu ARENY naneštěstí nesplnily všechna naše očekávání.

Total War: ARENA brzy skončí

Zajímá vás, co bude s týmem, který pracoval na vývoji této hry? Své zkušenosti a poznatky uplatní u dalších projektů série Total War.

Jako poděkování přináší tým Creative Assembly všem svým hráčům do aplikace Wargaming Game Center bezplatný dárek. Na výběr máte ze 4 položek obsahu série Total War:

  • Total War: MEDIEVAL II - Definitive Edition
  • Hannibal at the Gates (Total War: ROME II DLC)
  • Age of Charlemagne (Total War: ATTILA DLC)
  • Grim and the Grave (Total War: WARHAMMER DLC)

Chcete-li tuto nabídku využít, nahlédněte do novinek ve hře.

Total War: ARENA brzy skončí

Společnost Wargaming nás pak požádala a poskytnutí následující zprávy všem našim hráčům:

„Kromě výše zmíněné možnosti by společnost Wargaming ráda pozvala hráče k vyzkoušení her World of Tanks, World of Warships či World of Warplanes a nabízí jim k tomu dárek: 30-denní předplatné prémiového účtu společného pro všechny tři hry a to za podmínky, že v rámci otevřené bety (spuštěné 22. února 2018) hry Total War: ARENA odehráli alespoň 100 bitev. Chcete-li využít toto prémiové předplatné, přihlaste se do jakékoliv ze tří PC her „World of…“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama