Třetí kvalifikaci v Big Shock! FIFA turnaji ovládl JamesBony
Esport Článek Třetí kvalifikaci v Big Shock! FIFA turnaji ovládl JamesBony

Třetí kvalifikaci v Big Shock! FIFA turnaji ovládl JamesBony

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

29. 9. 2020 17:22

Výsledky 3. kvalifikace Big Shock! FIFA turnaje.

Reklama

Nedělní třetí kvalifikační kolo v Big Shock! FIFA turnaji ovládl známý gamer JamesBony z celku Sparta eSports. Na druhém místě skončil Patoooo9 a "bronz" si odnesl Mirek08.

JamesBony útočí na čelo žebříčku

Tak jako zkušený kouzelník umí zamíchat kartami, tak zamíchalo 3. kvalifikační kolo s pořadím hráčů v žebříčku. Kvalifikačního klání se zúčastnilo méně známých FIFA gamerů na naší scéně, z čehož mohli těžit ostatní hráči s ambicemi na postup do Grandfinále o 50 000 Kč. Jenže to by jim nesměl v cestě stát JamesBony ze Sparta eSports, který naprosto ovládl 3. kolo. Ve finálovém zápase porazil Patoooo9 jednostranným výsledkem 3:0.

Díky zisku 12 bodů se posunul na 2. místo v žebříčku. Jelikož má ale celkově 20 bodů, stejně jako Ritzy ze Sigma esports, můžeme se v poslední kvalifikaci těšit na zajímavý souboj o čelo žebříčku.

Překvapením 3. kvalifikace byly velice špatné výsledky hráčů z Entropiq. Huhnak i RIIJK neměli svůj den a vypadli hned v prvních zápasech. Nicméně i po špatném výsledku se Huhnak drží na 3. místě v žebříčku. Kompletní žebříček najdete ZDE.

Další kvalifikační kolo v Big Shock! FIFA turnaji se odehraje ve středu 30. září. Stále máte možnost se zaregistrovat a zahrát si o 50 000 Kč. Kompletní informace o registraci i turnaji získáte ZDE.

Třetí kvalifikaci v Big Shock! FIFA turnaji ovládl JamesBony

Kup Big Shock!, vygeneruj turnajový PIN a registruj se!

Registrace do Big Shock! turnaje ve hře FIFA 20 jsou otevřeny! Zajímá tě, jak se registrovat? Nejprve je potřeba založit si Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund) a přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu.

Následně ze zakoupených plechovek z Big Shock! odtrhni víčka, pod kterými nalezneš unikátní kódy a zadej je na webu Big Shock gaming. Tyto kódy směníš za turnajovou měnu Shock Coin, díky které si zakoupíš vstupenku do turnaje. Ta tě pomocí unikátního linku přesměruje na Grunex stránku, kde se zaregistruješ do jedné z kvalifikací.

Nebo si díky Shock Coin můžeš koupit los, se kterým se zapojíš do soutěže o herní konzoli Playstation a další skvělé ceny.

Grand Finále nabídne vysoké prizemoney

Neuvěřitelných 50 000 Kč si mezi sebe rozdělí Grand Finalisté v offline klání v profesionálním Grunex esport studiu, které bude vysílané živě na twitch.tv/czctv.

  • 1. místo: 25 000 Kč
  • 2. místo: 15 000 Kč
  • 3. místo: 7 000 Kč
  • 4. místo: 3 000 Kč

Souboj komunit v Superfinále

V Superfinále se rozhodne, zda jsou lepší FIFA či NHL hráči. V několika zábavných disciplínách poměří své síly vítězové Grand Finále FIFA a NHL spolu s profesionálními gamery Janem "TheJohny" Hradilem a Romanem "Blade" Pilným, a taky s rapperem Refewem a vodní slalomářkou Terezou Fišerovou. Celé Superfinálové klání budete moci sledovat živě na twitch.tv/czctv.

Třetí kvalifikaci v Big Shock! FIFA turnaji ovládl JamesBony

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama