Twitch nejspíš neprávem zabanoval streamerku oblečenou v cosplay Chun-Li ze hry Street Fighter
Zajímavosti Článek Twitch nejspíš neprávem zabanoval streamerku oblečenou v cosplay Chun-Li ze hry Street Fighter

Twitch nejspíš neprávem zabanoval streamerku oblečenou v cosplay Chun-Li ze hry Street Fighter

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

18. 9. 2019 18:11

Zřejmě se stala cílem internetových trollů.

Reklama

Quqco je menší streamerka, která se zabývá kreslením obrázků s herní tématikou na streamech a před pár dny se rozhodla, že si ke kreslení obleče ikonický kostým Chun-Li ze hry Street Fighter. Ale po streamu zjistila, že ji ve schránce přistál email od Twitche. Prý porušila podmínku sexuálně podnětného obsahu, a proto je jí udělen dočasný ban.

Sama prý nechápe co porušila, dokonce si koupila o číslo větší kostým, aby nebyl tolik upnutý a prý vůbec neví, co bylo na kostýmu špatného. V pravidlech Twitche se můžete dočíst, že byste měli streamovat v tom, v čem chodíte běžně ven mezi lidi. Ale je známo, že se cosplay běžně netrestá a jestli se něco nevhodného stalo, tak to bohužel již nezjistíme, protože je záznam smazaný.

Twitch již v minulosti Quqco jednou zabanoval za nošení cosplaye, tenkrát se jednalo také o kostým Mai Shiranui ze Street Fighteru a streamerka na svém Twitteru uvedla, že se proti ní spikla skupina internetových trollů, která ji neustále nahlašovala, i když pouze kreslila. Prý existuje skupina, která opravdu vyhledává streamerky a nahlašuje je za porušování podmínek, i když je vůbec neporušují.

Quqco si je jistá, že není terčem šikany jako jediná, a že by s tímto zneužívání funkce mělTwitch něco dělat nebo alespoň kontrolovat nahlášené streamy ručně, aby nedocházelo k situacím jako tato.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama