Twitch streamerka dostala ban poté, co přejela psa ve vysílání
Zajímavosti Článek Twitch streamerka dostala ban poté, co přejela psa ve vysílání

Twitch streamerka dostala ban poté, co přejela psa ve vysílání

Adam Král

Adam Král

19. 2. 2023 13:26

Při řízení začala číst chat, a to vyústilo v neštěstí.

Reklama

Na Twitchi najdeme streamy s různou tematikou. Někdo hraje hry, jiný se věnuje vysílání všedních strastí reálného života. Jedním z takových tvůrců je i polská streamerka s přezdívkou sidneuke, která 17. února jela po vesnici ve svém autě. Při této činnosti se jí stala nemilá věc, za kterou si ale dle komentujících na Redditu může sama.

Když jela v autě, uviděla spousty psů, jak běhají po cestě, což poznamenala i pro své diváky. Místo toho, aby zpomalila, začala číst chat na svém telefonu a na několik sekund nedávala pozor, což vyústilo v přejetí jednoho z běžících psů. Hned po incidentu si sidneuke odepla pás a šla se podívat, co se stalo. Bránila se tím, že předně by tu nemělo být tolik psů. Po nějaké chvíli nastoupila zpět to auta a z místa odjela.

Celý incident jí přinesl ban a zatím se neví, na jak dlouho. Důvodem je porušení podmínek Twitche a jak říkají lidé na Redditu, protože koukat do mobilního telefonu a řídit prostě člověk nemůže. Další si domýšlí, jak o moc horší by to bylo, kdyby to bylo malé dítě, cyklista či dospělý. Neví se, jestli je trest sidneuke jen na neurčitou dobu, anebo napořád.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama