Ukaž se na Trust Gaming Rainbow Six: Siege 5v5 Cupu
Esport Rainbow Six Siege Článek Ukaž se na Trust Gaming Rainbow Six: Siege 5v5 Cupu

Ukaž se na Trust Gaming Rainbow Six: Siege 5v5 Cupu

Nicolas Heller

Nicolas Heller

8. 10. 2018 14:11

Ukaž se na Trust Gaming R6S 5v5 Cupu

Reklama

Není tak dávno od posledního Rainbow Six Siege turnaje. Nás tahle taktická střílečka ale neskutečně baví, a proto jsme se rozhodli trochu přiložit do ohně a společně s partnerem Trust Gaming vám přinášíme možnost probojovat se mezi ty nejlepší až do samotného finále. Tam už půjde o všechno a hlavně o pořádný herní gear!

Celý Trust Gaming R6S 5v5 Cup se bude skládat ze dvou kvalifikačních turnajů a jednoho finále. Obě kvalifikace proběhnou vždy v sobotu. První odstartuje už 13.10. a druhá hned následující týden 20.10. Finálový turnaj pak přinese poslední říjnová sobota. Kvalifikace se odehrají klasickým single elimination (BO3) formátem, přičemž z každé kvalifikace postoupí dva nejlepší týmy do finálového turnaje, kde se proti sobě postaví podle pořadí z kvalifikace.

 

Přihlaš se do turnaje a vyhraj herní gear od partnera Trust Gaming!

Registrace do turnaje spouštíme v pondělí 8. 10. 2018 od 12:00, tak se neváhej přihlásit už teď, protože celkový počet registrací je omezen.

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistrovat do turnaje zde:

 

 

Pravidla: Trust Gaming | Rainbow Six Siege 5v5 Cup | Pravidla turnaje

 

Nenech si ujít sobotní turnaje online na twitch.tv!

Celou kvalifikací a finálovým turnajem vás bude provádět zkušený střelec a streamer Peacemaker.

 

Co čeká na ty nejlepší ve finálovém turnaji?

Vítěz turnaje si mimo jiné odnese k hlavní ceně originální sošku Montagne, která nesmí chybět ve sbírce pravého R6S gamera.

 

Chceš vyhrát Mechanickou RGB klávesnici Trust GXT 890 Cada, stvořenou pro profesionální hráče?

Zapoj se do soutěže! Jak? Je to jednoduché stačí být aktivní na našem Instagramu - lajkuj fotky, komentuj příspěvky, dávek follow. Na konci turnaje v době, kdy bude probíhat finále Trust Gaming R6S 5v5 Cupu 27.10. bude v sobotu večer vylosován jeden z aktivních sledujících instagramistů.

A o co budeš soutěžit? Klíčovými vlastnostmi Trust GXT 890 Cada herní mechanické klávesnice se stylovým designem a spínači Outemu Red jsou - RGB LED nastavitelné podsvícení kláves, pokročilý anti-ghosting s funkcí N-key rollover, frekvence až 1000 Hz, odezva až 5 ms, pokročilý software pro programování kláves a maker, 18/10 světelných efektů/profilů, dedikovaný herní mód, neklouzavé podložky, vestavěnou paměť, programovatelné klávesy. O připojení k počítači se stará 1,6 m kabel s USB portem. US rozložení kláves.

 

Trust Gaming gear pro každého!

Nehraješ? Nevadí! Pohodlná sluchátka s otočným mikrofonem a neodolatelným designem najdeš spolu s dalším nadupaným gearem od Trust Gaming na e-shopu Czc.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama