Utekly ti Valorant novinky z minulého týdne? Tady je přehled!
Esport Valorant Článek Utekly ti Valorant novinky z minulého týdne? Tady je přehled!

Utekly ti Valorant novinky z minulého týdne? Tady je přehled!

David Jiránek

David Jiránek

9. 5. 2023 17:10

Jízda Enterprise pokračuje, Vitality vyzvali Fnatic a Monsteerr dominuje v East: Surge.

Reklama

Dvě těsné mapy, tak by se dalo popsat střetnutí Twistena s Fnatic. Jediný český zástupce ve VCT: EMEA měl proti sobě těžký úkol – zastavit dosud neporaženou britskou organizaci. Bohužel se úkol nezdařil a Vitality tak prohráli třetí sérii v kuse. Postup do playoffs tak nemají po prvním týdnu vůbec jistý.

EMEA League vedou Fnatic, kteří odehrají tento týden dvě série. Na záda jim dýchají NAVI. Vzájemný zápas obě organizace teprve čeká, a to až v závěrečném týdnu. Twisten naopak vyzve doposud poslední KOI. Vitality výhru nutně potřebují.

V East: Surge naopak pokračuje jízda Enterprise. Česká organizace má na kontě čtyři výhry v řadě a šplhá se na vrchní příčky tabulky. Ještě líp se má Monsteerr, který si s Acend za poslední týdny připsal sérii šesti vyhraných duelů. Jedna z těchto sérií ovšem příští týden skončí. V sobotu se totiž utkají Enterprise a Acend ve vzájemném duelu, o který rozhodně nechcete přijít. East: Surge navíc čeká superweek, tedy hned čtyři hrací dny za sebou.

Sleduj počínání českých střelců živě

Vysílání mezinárodních a evropských Valorant lig a turnajů můžeš každý týden sledovat na Grunex twitch kanále. Pokud si nechceš nechat ujít žádnou novinku z Valorantu a evropských soutěžích, tak sleduj náš Valorant esportový přehled.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama