V Hollywoodu brzy začne vznikat film Mega Man
Zajímavosti Článek V Hollywoodu brzy začne vznikat film Mega Man

V Hollywoodu brzy začne vznikat film Mega Man

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

10. 10. 2018 13:06

A ujmou se toho režiséři hororu. Jak tohle může dopadnout?

Reklama

Mega Man je známý především starší generaci hráčů, protože byl jednou z nejoblíbenějších a nejslavnějších her pro Nintendo Entertainment System (NES), kde se poprvé objevil v roce 1987, což je více než třicet let do minulosti. Od té doby vzniklo přes 20 pokračování a spin-offů tohoto titulu, jenž poslední z nich, s titulem Mega Man 11, vyšel před pár dny pro Nintendo Switch, PC, PlayStation 4 a Xbox One.

A vypadá to, že se dočkáme i filmu a to z produkce Hollywoodu, jak nedávno oznámila společnost Capcom, jenž má Mega Mana na svědomí. Nebude se jednat o animovaný snímek, ale o film s herci. Na režisérské křeslo usedne Henry Joost a Ariel Schulman, kteří mají za sebou dva díly Paranormal Acivity a film si bere na starost Chernin Entertainment, jenž stojí za sérií Planeta opic a Deah Note.

Příběh ještě není známý, ale rozhodně se bude jednat o androida Mega Mana, známého také jako Rock, jenž byl vytvořen v laboratoři doktora Lighta a chrání svět před zlem, které představují roboti Dr. Williho. Taková ta klasika.

Capcom to s filmovými adaptacemi svých her myslí vážně, protože Mega Man není jediný film podle herní předlohy co se aktuálně v Hollywoodu vytváří, dalším snímkem je Monster Hunter s Millou Jovovich v hlavní roli, na který se opravdu těšíme a tak držíme palce, ať to nedopadne jako většina filmů podle her - katastrofálně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama