[VALORANT] Bude ScreaM rozdávat one-tapy za Liquid?
Esport Valorant Článek [VALORANT] Bude ScreaM rozdávat one-tapy za Liquid?

[VALORANT] Bude ScreaM rozdávat one-tapy za Liquid?

Michael Douša

Michael Douša

14. 7. 2020 21:08

"They talk about my one taps," nejspíš uvidíme ve Valorantu v barvách Liquid

Reklama

Valorant je přímou konkurencí světoznámého titulu CS:GO a projevuje se to i na profesionální scéně. Reprezentace zatím nevypadá tak slavně, jak by si možná tvůrci hry přáli - často na Valorant přechází zneuznané hvězdy z Counter-Strike. Spencer "Hiko" Martin, americký barvoslepý ostrostřelec, či Seon-Ho "xeta" Son, korejská hvězda, jsou významnými osobnostmi, které začaly na CS:GO, ale poté, co se jim nepodařilo najít dost dobrý CS:GO tým, kde by jejich kariéra vzkvétala, přešly na Valorant jako průkopníci. Připojí se k nim i belgický ostrostřelec Adil "ScreaM" Berlintom?

Valorant scéna zatím nemá takovou popularitu mezi esportovými organizacemi, jako například právě CS:GO. Postupně se ale přidávají další - po prvotním neúspěchu Ninjas in Pyjamas se odvážným krokem na Valorant scénu pustila organizace G2 Esports, zatím jediná na evropské scéně. K ní by se mohl připojit Team Liquid, který by údajně mohl odkoupit celou sestavu týmu fish123, v němž v současné době jeden hvězdný hráč chybí. 

Na toto prázdné místo v prozatím čistě britské sestavě by měl nastoupit právě ScreaM, na CS:GO scéně známý především díky své hvězdné hlášce "they talk about my one taps" v jeho typickém belgickém přízvuku. 

V případě, že dojde k ujednání mezi Team Liquid a ScreaMem, sestava by mohla vypadat následovně:

Adil "ScreaM" Berlintom James "Kryptix" Affleck Travis "L1NK" Mendoza Dom "soulcas" Sulcas Adam "ec1s" Eccles

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama