Valorant oznámil uzavřenou betu, Riot bude rozdávat klíče přes streamery
Gaming Valorant Článek Valorant oznámil uzavřenou betu, Riot bude rozdávat klíče přes streamery

Valorant oznámil uzavřenou betu, Riot bude rozdávat klíče přes streamery

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

30. 3. 2020 20:10

Abyste se dostali do uzavřené bety, musíte sledovat streamery hrající Valorant.

Reklama

Očekávaná střílečka z dílny tvůrců League of Legends bude nejspíše letošním hitem. Valorant, který byl oznámený ještě pod krycím názvem Project A na konci minulého roku, očekává herní komunita opravdu napjatě.

Dnes byla po dlouhé době ticha ze strany Riot Games oznámena velká novinka. Valorant se totiž otevře veřejnosti 7.4. v rámci uzavřené bety. Prozatím se bude 5v5 střílečka testovat jen v některých částech světa, ale můžeme být klidní, Evropa je mezi nimi.

Jak se do uzavřené bety dostat?

Chcete si vyzkoušet Valorant dříve, než ostatní? Klíče k přístupu do hry budou udělovány divákům streamerů, kteří hrají Valorant na Twitch.tv, ale je zde několik podmínek, které musíte splnit.

  1. Založte si svůj Riot účet.
  2. Propojte si Riot účet se svým Twitch účtem.
  3. Sledujte na twitch.tv streamery, kteří budou Valorant hrát a mají aktivovaný "key drop" (tyto kanály by měly být speciálně označené).

Víme například, že z českých streamerů bude Valorant streamovat Mazarini. U něj klíče získat můžete dokonce už od 3.4., tak nezapomeňte sledovat jeho kanál. Navíc má prý připraveny i desítky hodin záběrů ze hry a na svůj youtube bude přidávat různá videa s rozbory hry.

Pokud se do hry dostanete, připravte se na to, že váš postup ve hře se nepřenese do plné verze hry. Veškeré odemknuté postavy i skiny znovu zmizí. I přesto si ale můžete koupit herní měnu. To, co si za ni koupíte, sice zmizí, ale měna se vám se spuštěním plné verze vrátí a navíc dostanete od Riotu jako dárek 20% navíc.

Riot zatím neprozradil, jak dlouho bude uzavřená beta trvat. Víme jen, že plná verze hry vyjde letos někdy v létě.


Chcete sledovat Valorat tak, aby vám neutekla žádná novinka? Sledujte naši facebookovou stránku a přidejte se do naší facebookové skupiny, kde můžete sdílet svoje postřehy a zážitky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama