[Valorant] Po veleúspěšném turnaji Champions přichází nový skin-bundle; ChronoVoid s příchutí Ionu
Gaming Valorant Článek [Valorant] Po veleúspěšném turnaji Champions přichází nový skin-bundle; ChronoVoid s příchutí Ionu

[Valorant] Po veleúspěšném turnaji Champions přichází nový skin-bundle; ChronoVoid s příchutí Ionu

Sgt Navážka

Sgt Navážka

21. 9. 2022 15:27

Nový legendární skin set má slabší i silnější stránky.

Reklama

Hned po ukončení největšího letošního turnaje přichází Riot s několika novinkami jak v esports světě, tak i ve hře samotné. S novým patchem tak přijde i další legendární skin bundle obsahující obě dvě primární zbraně a spoustu líbivých efektů.

ChronoVoid bundle přináší skiny na Vandal, Phantom, Judge, Sheriff a samozřejmě obligátní melee zbraň. Pokud chce někdo zakoupit celý set, musí si připravit 8400 VP a na vylepšení také spoustu radianitu. Na představení od Riotu se podívejte zde:

Dobře vypadající set má ale jednu mouchu. Kdo si již dříve zakoupil Ion Phantom, dočká se po nákupu nového setu nejspíš nepříjemného déjà vu. Vzhled, zvuk střelby i přebíjecí efekt ChronoVoid Phantomu je totiž téměř totožný, až se skoro zdá, že se jedná pouze o přeskinovaný Ion. U zbytku, včetně Sheriffu, se to naštěstí neopakuje.

Vývojáři se dle svých slov snažili o vytvoření sci-fi zbraní tak, aby hráčům poskytli "zážitek z vyspělé technologie a luxusu". Co do vzhledu se to jistě povedlo. Efekty jsou zajímavé, Sheriff má naprosto perfektní zvuk střelby a celkový pocit z bundlu zůstává pozitivní. Veškeré variace i jednotlivé skiny můžete posoudit sami:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama