Valorant: Uniklo jméno a schopnosti nového agenta
Gaming Valorant Článek Valorant: Uniklo jméno a schopnosti nového agenta

Valorant: Uniklo jméno a schopnosti nového agenta

Michael Douša

Michael Douša

5. 1. 2021 15:47

Agent 14 nejspíše ponese jméno Yoru.

Reklama
Nový agent, doposud pouze označovaný "Agent 14", pravděpodobně ponese jméno Yoru a čekají nás obzvlášť zajímavé schopnosti, včetně neviditelnosti a nesmrtelnosti.

Agenti jsou klíčovým prvkem Valorantu, který ho odlišuje od nejbližší konkurence, tedy CS:GO. Čtrnáctý agent je tak dlouho očekávaným přírůstkem do hry, v herních souborech mu přísluší přezdívka Stealth a jeho schopnosti tomu zjevně budou odpovídat. Z původně ruských záběrů lze zjistit jeho jméno i všechny jeho schopnosti.

Dvouminutové záběry ukazují agenta, který ukazuje svoje schopnosti v tréninkovém lobby. Všechny jeho schopnosti jsou zaměřeny na zmatení nepřátel, výjimkou je jeden flash.

Všechny schopnosti Yoruho jsou tak následující:

  • Z - Vytváří zvuk kroků. Výstřelem se pošlou před hráče, nebo se pravým tlačítkem mohou položit a v případě potřeby aktivovat zmáčknutím F.
  • X - Flash. Levým tlačítkem myši se vyšle, exploduje při doteku jakéhokoliv povrchu.
  • C - Portál. Levým tlačítkem myši se pošle vpřed, ukotví se pravým tlačítkem, portálem se pak dá procházet.
  • Q (Ultimate) - Levým tlačítkem myši se hráč stane neviditelným pro nepřátele, stejně tak je nedotknutelný - nepřátelé ho nemohou poškodit.

Nikdo z Riot Games se k tomuto úniku nevyjádřil, je ovšem velmi pravděpodobné, že se takového agenta opravdu dočkáme. Vloni totiž Riot publikoval video na účtu VALORANTBrazil, kde jsme mohli vidět tehdy neznámou tvář v podobě mužského agenta s modrými vlasy a bundou. Ač tehdy nikdo netušil, o koho se jedná, nyní přesně tato vizáž patří právě Yoruovi. V nejbližší době se tak můžeme na nového agenta těšit, očekává se oficiální představení v následujících dnech či týdnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama