Valorleaks zveřejnili schopnosti nového agenta! Co bude Bounty Hunter umět?
Gaming Valorant Článek Valorleaks zveřejnili schopnosti nového agenta! Co bude Bounty Hunter umět?

Valorleaks zveřejnili schopnosti nového agenta! Co bude Bounty Hunter umět?

Sgt Navážka

Sgt Navážka

30. 3. 2022 16:00

Vydání nového agenta je jen otázkou času, s předstihem přinášíme jeho schopnosti.

Reklama

O novém agentovi se už nějakou dobu spekuluje. V posledním týdnu jsme mohli vidět první teaser od Riotu a informaci, že by se mělo jednat o agenta zastávající roli iniciátora. Dnes v noci ale přišel další velký leak od Valorleaks prostřednictvím jejich Twitteru, a tak můžeme s předstihem představit schopnosti agenta označovaného zatím jako Bounty Hunter. Upozorňujeme ale, že informace nejsou oficiálně potvrzené.

Night Fall (X)

  • Bounty Hunter vyšle před sebe vlnu temné mlhy. Pokud mlha zasáhne nepřítele, udělí mu následující debuffy:
    • Trailed - označení pro jiné Bounty Hunterovi schopnosti
    • Decayed - dočasné snížení HP 
    • Deafened - snížená slyšitelnost (obdobně u Omenovi Paranoi)

Hount (E)

  • Bounty Hunter vystřelí orb, který po do reaktivace, nejdéle však 1,5 sekundy od vystřelení, dopadne na zem. Ze země se zvedne v podobě zničitelného oka. Pokud je nepřítel okem spatřen, bude odhalen všem oponentům a aplikuje se na něj debuff Trailed na 12 sekund.

Seize (Q)

  • Bounty Hunter vystřelí orb, který po uražení určité vzdálenosti zůstane ve vzduchu do reaktivace, nejdéle však 1,5 sekundy, a následně dopadne na zem. Zóna dopadu se následně za 0,5 sekundy rozroste na 7m a přitáhne zasažené do svého středu, kde jim udělí 75 HP Decayed a Deafened debuffy. Zasažení nebudou schopni se ze sedmimetrové zóny dostat po dobu 5 sekund.

Prowler (Q)

  • Bounty Hunter vyšle stvoření hledající nepřátelské agenty. Prowler se bude pohybovat dvěma způsoby, v přímé linii, nebo pokud hráč nepustí levé tlačítko myši, tak bude moci myší navádět Prowlera, kam bude chtít (obdobně u flashe Skye). Pokud se nepřítel objeví v Prowlerově vizi, vydá se přímo k němu. Stejně tak se zachová, pokud se mu do vize dostane stopa, kterou zanechávají nepřátelé s Trailed debuffem. Pak se vydá přímo po ní k nepříteli. Když Prowler doběhne k nepříteli, po 0,5 sekundě exploduje a udělí nepřátelům v zóně dosahu debuff Nearsighted na 3 sekundy (snížená viditelnost; obdobně jako Omenova Paranoia).

Agent nicméně stále není připraven na vydání, tudíž se především specifické časy a hodnoty debuffů mohou ještě změnit. Co se příběhu agenta týče, z původního teaseru se dá dovodit jeho turecký původ a také jeho arch nemesis; Cypher.

Valorleaks zveřejnili schopnosti nového agenta! Co bude Bounty Hunter umět?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama