VCL: Surge – Enterprise nadále drží neporazitelnost proti Čechům a už jsou třetí
Esport Valorant Článek VCL: Surge – Enterprise nadále drží neporazitelnost proti Čechům a už jsou třetí

VCL: Surge – Enterprise nadále drží neporazitelnost proti Čechům a už jsou třetí

Aleš Pelc

Aleš Pelc

8. 2. 2023 15:10

Obsazení prvních dvou pozic zůstává stejné.

Reklama

Čtvrtý hrací víkend východoevropské VALORANT Challengers League byl k vidění český duel o třetí místo, pokračování boje o první příčku i trable na opačném konci tabulky. 

Postavení na vrchu tabulky zůstává i po minulé neděli stejné. Vedoucí Acend si stále drží dvoubodový náskok před Diamant Esports, obrovskou mírou k tomu přispěl Ondřej „MONSTEERR“ Petrů. Český mladík působící ve fialovobílých barvách celou sezónu předvádí skvělé schopnosti na agentce Killjoy a předvedl to i nyní. Ve čtvrtém týdnu během dvou her nasbíral 45 killů a byl hlavním tahounem svého týmu. Acend se tak vypořádal s Anonymo i Rapid Ninjas totožným výsledkem 13:9. 

Z výkonu MONSTEERRA mají radost i fanoušci, kteří si vsadili, že český hráč nasbírá více killů než alexiiik. Tipovat můžete pravidelně na našem Discordu.

Souboj o třetí místo byl pro zbytek českých reprezentantů neúprosný. Bronz hájící CyberWolves potřebovali zastavit rozjeté Enterprise. Po dlouhém a vyrovnaném utkání odešla s výhrou a třetím místem česká přesila tažená Minnym, který si za Astru vystřílel skóre 22-12. V neděli už mohl být úsměv na tvářích hráčů obou celků, tuzemská červenobílá organizace si poradila s B8 Esports 13:6 a Hitchova pětice přemohla Anorthosis Famagusta podobně, 13:7, a udržela se v kontaktu na špičku na čtvrtém místě.

Zatímco je prvních šest týmů v tabulce velice blízko u sebe a jedna porážka může znamenat propad klidně o tři pozice, spodní čtveřice se začíná trhat. Šesté Anonymo odskočilo sedmým B8 Esports na rozdíl čtyř bodů, stejný skok je i mezi osmou a devátou pozicí. Beznadějně poslední zůstávají NOM Esports s pěti body a jejich šance na postup do play-off už je prakticky nulová.

VCL: Surge – Enterprise nadále drží neporazitelnost proti Čechům a už jsou třetí

Tento týden nás v rámci čtyřdenního SuperWeeku čeká další bratrovražedné klání mezi Hitchem a MONSTEERRem a spousta utkání, která ujasní, kdo se podívá do play-off. Všechny zápasy můžete jako vždy sledovat živě na našem kanálu Grunexcom s komentářem TIXIho. 

9.2. – čtvrtek 

Rapid Ninjas vs. Enterprise – 17:00 Diamant Esports vs. Anorthosis Famagusta – 18:00 Acend vs. B8 Esports – 19:00 NOM Esports vs. Zero Tenacity – 20:00 Anonymo vs. CyberWolves – 21:00

10.2. – pátek

B8 Esports vs. Anorthosis Famagusta – 17:00 Acend vs. CyberWolves – 18:00  NOM Esports vs. Rapid Ninjas – 19:00 Anonymo vs. Zero Tenacity – 20:00 Diamant Esports vs. Enteprise – 21:00

11.2. – sobota 

Acend vs. Zero Tenacity – 17:00 NOM Esports vs. B8 Esports – 18:00 Enterprise vs. Anorthosis Famagusta – 19:00 Diamant Esports vs. Anonymo – 20:00 Rapid Ninjas vs. CyberWolves – 21:00

12.2. – neděle 

Anonymo vs. B8 Esports – 17:00 NOM Esports vs. Enterprise – 18:00 Diamant Esports vs. Rapid Ninjas – 19:00 Zero Tenacity vs. CyberWolves – 20:00 Acend vs. Anorthosis Famagusta – 21:00

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama