Ve Fortnite by měl mít svůj koncert rapper The Kid Laroi
Zajímavosti Fortnite Článek Ve Fortnite by měl mít svůj koncert rapper The Kid Laroi

Ve Fortnite by měl mít svůj koncert rapper The Kid Laroi

Adam Král

Adam Král

7. 1. 2023 12:59

Další spolupráce Epic Games a umělce by mohla být realitou.

Reklama

Postupem let se z Fortnite stal neopomenutelný titul na videoherním poli, ve kterém najdeme takřka všechny vesmíry –⁠ nedávno se do hry přidal Geralt z Rivie, Doomguy a v minulosti i MCU. Epic Games myslí i na hudební kulturu, a tak v předchozích letech uspořádal živé koncerty Ariany Grande a Travise Scotta. Jak to nyní vypadá, do hry by mohl mířit další umělec.

Podle zdroje Insider Gaming uzavřela společnost dohodu s australskou rapperskou hvězdou The Kid Laroi. Ten by mohl mít svůj virtuální koncert už 24. či 25. ledna, přičemž záznam z celého vystoupení by měl být ve hře dostupný po dobu jednoho měsíce. Bohužel, více detailů dostupné nemáme a nikdo neví, jestli je únik pravdivý. Minulý rok jeden z leakerů oznámil, že k vydání předělávky Dead Space bude event ve Fortnite. Předělávka má vyjít 27. ledna, a tak ještě je nějaký čas.

The Kid Laroi je populárním australským umělcem. Může se pochlubit hitem "Stay" s Justinem Bieberem, který byl dlouho jedním z nejposlouchanějších hitů v Americe v době vydání. Přestože je Laroiovi teprve devatenáct, ve svém životě toho už dokázal mnoho. Uvidíme tak, jestli se únik ukáže jako pravdivý.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama