Vertagear a jejich série herních křesel
Technologie Článek Vertagear a jejich série herních křesel

Vertagear a jejich série herních křesel

Vojtěch Sahula

Vojtěch Sahula

19. 10. 2019 12:45

Pojďme se v rychlosti podívat, co společnost Vertagear nabízí v oblasti herních křesel

Reklama

V následujících týdnech se u nás můžete těšit na recenzi dvou modelů herních křesel od společnosti Vertagear. Konkrétněji se bude jednat o jednoho zástupce třídy S-Line a P-Line, pojďme si tedy prvně říci, jaký je ten hlavní rozdíl mezi těmito třídami.

S-line

První ze dvou sérií v dnes tak populárním závodním designu, kde si každý hráč najde to své. Tato třída je primárně určená pro náruživé hráče s menší nebo střední postavou. Za menší příplatek pak můžete k některým modelům dokonce dokoupit i RGB balíček, kterým si pak můžete svoje herní křeslo náramně vyzdobit, a to třeba do barvy vašeho herního setupu.

Vertagear a jejich série herních křesel

P-line

Naopak tato série je přímo stavěná pro hráče, kteří mají rádi svůj komfort, tudíž je svým designem uzpůsobena tak, aby poskytovala dostatek prostoru i pro hráče s větší stavbou těla. Samozřejmě i některé modely z této série, lze doladit pomocí RGB prvků a stejně jako u série S-line, tak i tato se řadí mezi série se závodním designem.

Vertagear a jejich série herních křesel

Jelikož se následujících týdnech se podíváme podrobněji na zástupce obou sérií, konkrétně tedy půjde o modely SL5000 a PL4500, tak si podrobnější informace ohledně sérií a konkrétních modelů necháme až přímo do recenze.   

Produkty Vertagear najdete například na CZC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama