Více než 80 nových pokémonů v Pokémon GO
Gaming Článek Více než 80 nových pokémonů v Pokémon GO

Více než 80 nových pokémonů v Pokémon GO

Jakub Osička

Jakub Osička

15. 2. 2017 22:54

Johto generace přichází - chytnete je všechny?

Reklama

 

Pokud vás ještě neopustila pokémonní mánie a stále rádi běháte venku s telefonem, máme pro vás radostnou zprávu. Vývojáři z Niantic oznámili rozšíření světa Pokémon GO o více než 80 nových pokémonů! Přijít by mělo už tento týden. Co všechno pro nás přichystali?

Noví pokémoni

Samozřejmě se jedná o chronologické přidání další generace - konkrétně tedy pokémonů z Johto regionu (Pokémon Gold & Silver). Těšit se tedy můžete například na Chikoritu, Cyndaquila nebo Totodila. Kromě toho se mají začít objevovat i pokémoni s rozdílným pohlavím. Uvidíme, zda se dostane i na oblíbené křížení z původních gameboyových her.

Nové evoluce

Stejně tak byly oznámeny nové možnosti vyvíjení pokémonů. Někteří pokémoni z původní generace se budou moci vyvinou na své nástupce z Johto regionu (např. Zubat - Golbat - Crobat). Měly by se objevit také speciální předměty potřebné pro evoluci některých pokémonů, které budou k dostání na PokéStopech (možná půjde o napodobení mechanismu, kdy např. evoluce Onyx - Steelix vyžadovala Metal Coat).

Nové chování divokých pokémonů

Proměnou by mělo projít také chování pokémonů, na které při svých cestách narazíte. Zatím není jasné, o jakou konkrétní změnu půjde. Mělo by být upraveno i uživatelské prostředí, které nyní automaticky nabídne výběr pokéballu a berry přímo na výchozí obrazovce.

Více než 80 nových pokémonů v Pokémon GO

Nové bobule

Update přinese také dva nové typy bobulí - Nanab Berry a Pinap Berry. Nanab Berry slouží ke zpomalení pokémona, a tedy jednoduší chycení. Pinap Berry zdvojnásobí počet získaných candy, pokud je následující pokus o chycení pokémona úspěšný.

Nové možnosti úpravy vzhledu trenéra

Poslední zmíněnou novinkou je rozšíření customizace samotné postavy trenéra. Do hry by mělo být přidáno více čepic, triček, kalhot a dalších doplňků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama