Vítězem Niceboy ORYX PUBG Cup se stal tým do środka
Esport PUBG Článek Vítězem Niceboy ORYX PUBG Cup se stal tým do środka

Vítězem Niceboy ORYX PUBG Cup se stal tým do środka

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 3. 2021 09:07

Napínavá liga Grunex Masters ale teprve začíná!

Reklama

Po krátké pauze se Grunex vrátil k PUBG turnajům s jediným cílem – opět rozvířit vody kompetitivního hraní u nás. Vytvořili jsme tak celou ligu Grunex Masters, která na konci února odstartovala Niceboy ORYX sérií. Té jste se mohli zúčastnit i vy, přičemž všemi zápasy nás provázel ostřílený streamer a bývalý profesionální hráč PUBG spajKK.

První kvalifikace se odehrála 27. února a váš zájem nás překvapil. Do turnaje se zaregistrovalo 66 týmů, což znamená více jak 260 hráčů. Celkem vznikly čtyři balíky a úkol týmů byl jasný – nasbírat co nejvíce bodů do celkového žebříčku a vybojovat si své místo ve finálním klání. Vůbec nejlépe si v první kvalifikaci vedl tým do środka složený z hráčů Dudyss, Gargi, sundejboty a Romcekk. Střelci si celkem ukořistili 44 killů a 75 bodů do celkového žebříčku. Hned za nimi se umístil tým Enterprise se 73 body, dělené třetí místo patřilo týmu Gravity PUBG a TikTokers. Favoriti z Entropiq skončili na místě čtvrtém se 70 body.

O necelý týden později se zájem týmů ještě zvýšil a turnaj jsme museli rozšířit celkem na 5 balíků – to také znamenalo větší šanci pro ukořistění bodů. O ty bojovalo 80 týmů a vůbec nejlépe ze všech kvalifikací se zadařilo týmu Impact Nula. Borci Jerdie, NXone, TRoGXD a DedRix10 dokázali od třetího zápasu naprosto dominovat a skrze Erangel a Miramar si došli pro 73 killů a 105 bodů do celkového žebříčku. Převálcovali i Entropiq, kteří se nacházeli ve stejném balíku a dokázali si s sebou vzít „jenom“ 61 bodů. Skvělý výkon podali i kluci z Renegades - konečných 92 bodů jim nakonec zajistilo postup do finále.

Do finále jsme nakonec pustili 16 nejlepších týmů.  Konečná tabulka sestávala například z favoritního Entropiq, nechybělo ani Enterprise, Fadee Gaming, FerrariBreach nebo pozdější překvapení turnaje do środka.

První zápas byl napínavým soubojem, který trval téměř hodinu. Do posledního kruhu se dostala čtveřice Gravity PUBG, TikTokers, FastAsFak a do środka. Johnye a Majkl Gravity ale nastolili naprostou dominanci a celkové poškození ve výši 2350 bodů stálo za tím, že si právě oni odnesli první místo z první mapy. V druhém zápase se poslední kruh uzavřel okolo téměř totožné skupinky, místo Gravity ale nastoupil tým Beer Fellas. Tentokrát ale dominoval KnorkiSdo środka, který rozházel téměř tisícovku poškození a týmu zajistil 24 bodů.

Nebudeme moc dlouho zdržovat. Od čtvrtého zápasu se konečně probudil i Nowikk a Double z týmu Entropiq, kteří se společně s do środka umisťovali v předních příčkách jednotlivých zápasů. Právě tato dvojice si dokázala vybojovat největší počet bodů s tím, že první místo a krásných 6 tisíc korun míří k Dudyss, Gargi, sundejboty a Romcekk z týmu do środka. Druhé místo a 4 tisíce korun si odnáší Hawki, RedgieBeardo, Nowikk a Double z týmu Entropiq.


Tím ale rozhodně nekončíme. Liga Grunex Masters se teprve rozjíždí a do celkového žebříčku můžeš naskočit i ty. Už brzy oznámíme další turnaje, ze kterých si budeš moct odnést nejen finanční odměnu, ale i možnost zúčastnit se velkolepého grand finále. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama