Všechny hry na jednom místě, GOG Galaxy 2.0 je dostupný v otevřené betě
Gaming Článek Všechny hry na jednom místě, GOG Galaxy 2.0 je dostupný v otevřené betě

Všechny hry na jednom místě, GOG Galaxy 2.0 je dostupný v otevřené betě

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

10. 12. 2019 16:00

Spojte si herní launchery do jednoho.

Reklama

Exkluzivita tuhle, sleva támhle a najednou máte svou sbírku her rozházenou do několika launcherů a nevíte, který zapnout první. Tento problém se pokusil vyřešit GOG se svým programem GOG Galaxy 2.0, který hlavní herní klienty spojuje do jednoho. Všechny dostupné hry z těchto launcherů budete mít tedy na jednom místě.

Dosud byla aplikace dostupná pro pozvané uživatele, dnes v noci ale GOG dovolil stáhnout Galaxy všem. S tímto krokem také do programu přibylo mnoho aktualizací a nových funkcí.

Oficiálně launcher podporuje zatím jen GOG a Xbox Live, ale open-source komunita už vytvořila podporu i pro Steam, Epic, Battle.net, Uplay, Origins a mnoho dalších.

Hry si do Galaxy 2.0 můžete také přidávat manuálně. Uvidíte i své přátele (i když chat s nimi ještě není podporován) a jejich aktivitu.

Vše má ale své minusy. Stále budete původní launchery potřebovat, každá hra se spustí společně s launcherem, který je s ní provázán. GOG Galaxy navíc ukazuje jen obchod GOG, do všech ostatních obchodů musíte přes původní aplikaci. Na českou nebo slovenskou lokalizaci si také ještě musíme počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama