Vychází Hitman 3 - jak si vede v recenzích?
Gaming Článek Vychází Hitman 3 - jak si vede v recenzích?

Vychází Hitman 3 - jak si vede v recenzích?

David Jiránek

David Jiránek

20. 1. 2021 16:45

Podařený závěr trilogie?

Reklama

Třetí pokračování s Agentem 47 od IO Interactive otevírá letošní sezónu AAA titulů. Stále relativně svěží franšíza se evidentně dočkala zdárného konce. Recenze na třetího Hitmana totiž vypadají dobře.

Agregátor recenzí Metacritic ukázal skóre 88 bodů ze 100. Jedná se o průměr ze čtyřiceti recenzí. Co se tedy na novém Hitmanovi povedlo?

Recenzenti chválí například lokace, které jsou podle nich nejlepší z celé série. Neshodnou se pouze u poslední, finálové. Podle některých jde o to nejlepší, jiní jsou zklamaní.

Vychází Hitman 3 - jak si vede v recenzích?

Celkově se hratelnost moc nezměnila a zůstala na vysoké úrovni. Podle serveru Gamer.nl Hitman 3 našel perfektní balanc v prvcích, které se objevily již v minulých dílech. Originální úrovně doplňuje široká škála možností, jak je projít. Zbavování se nepřátel originálními způsoby pak baví po celou dobu hry. Jedná se tak o kvalitní závěr trilogie.

Hitman tedy nevybočuje z vyjetých kolejí. Na druhou stranu se podle dojmů recenzentů jedná o hru, kterou by si fanoušci žánru měli pořídit. Hitman 3 vychází již dnes na PS4, PS5, Xbox One/Series, Nintendo Switch, Google Stadia a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama