Vychází RAGE 2, jak dopadly recenze?
Gaming Článek Vychází RAGE 2, jak dopadly recenze?

Vychází RAGE 2, jak dopadly recenze?

Filip Němeček

Filip Němeček

14. 5. 2019 15:30

Nejčastěji padají sedmičky a osmičky. Nejvíce recenzí má PC.

Reklama

Je to tady. Od 14. května je na pultech obchodů nové RAGE 2, na kterém kromě id Software pracovalo také Avalanche Studios, aby pomohlo s otevřeným světem hry. Jak se novinka povedla? Na to již dokáže odpovědět několik desítek recenzí.

Zatímco většinou je nejčastěji recenzovaná PlayStation 4 verze, u RAGE 2 má na metacritic.com nejvíce recenzí verze pro PC. Jejich průměr činí v době psaní 73 bodů ze 100. Nutno dodat, že maximálně padá hodnocení 80, výše šlo pouze pár webů a to jen o několik bodů.

IGN udělilo známku 8. Chválí především dynamický soubojový systém inspirovaný Doom společně se zbraněmi, schopnostmi a upgrady. Naopak otevřený svět mohl dopadnout lépe a tvůrci mohli lépe využít jeho možnosti či přítomnost vozidel.

Vychází RAGE 2, jak dopadly recenze?

Stejnou známku udělil Destructoid, který ve svém verdiktu opět chválí primárně přestřelky. RAGE 2 označil za fajn hru, která ale nikoho zrovna neohromí. Game Informer se známkou 7 chválí opět hlavně přestřelky a zbraně a vytýká zpracování otevřeného světa.

Z velkých webů šel se známkou zatím nejníže GameSpot, který udělil 6. Mezi zápory uvádí nedostatek hlavních misí, které nevyužívají herní svět, nudné postavy či vedlejší aktivity bez důsledků.

RAGE 2 můžete koupit na CZC.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama