Výsledky CZC.cz iSport Ligy ve FIFA
Esport FIFA 19 (PS4) Článek Výsledky CZC.cz iSport Ligy ve FIFA

Výsledky CZC.cz iSport Ligy ve FIFA

Nicolas Heller

Nicolas Heller

1. 5. 2019 14:00

Jak dopadla první série největší domácí ligy ve FIFA? Přinášíme výsledky CZC.cz iSport Ligy ve FIFA.

Reklama

Do multikina Premiere Cinemas v Hostivaři se sjela osmička nejlepších lokálních virtuálních fotbalistů, aby završila první turnajovou sérii CZC.cz iSport Ligy ve FIFA. Představily se zde stálice domácí scény, ale také zcela nové a mladé tváře, které přišly zkomplikovat cestu turnajem všem favoritům a hlavně zabojovat o důležité body do sezonního žebříčku, podle kterého se určí finalisté velkolepého Superfinále.

Hlavními aktéry celého dne byli hráči ve složení - T9Laky, RIIJK, Emerickson, DRMi10, Rozsi, Kobbycz88, INAE.pikej a VencaSKS. Ti všichni si přijeli do Hostivaře zahrát o lákavou finanční odměnu a další parádní ceny. O největší překvapení turnaje se postaral už ve čtvrtfinále Kobbycz88, který poslal domů nejprve reprezentanta pražské Sparty Emericksona a v semifinále si poradil s dalším z favoritů RIIJKem. Do finále si vedle skvěle hrajícího Kobbyho našel cestu i největší favorit celého turnaje a vítěz nedávného CZC.cz iSport Cupu, T9Laky. Ten navíc nově oblékl dres FC Viktoria Plzeň.

Výsledky CZC.cz iSport Ligy ve FIFA

V prvním finálovém zápase musel rozhodnout nepředvídatelný penaltový rozstřel, který nakonec sedl více Lakyho střelcům. Druhý zápas už si favorit pohlídal a v 90. minutě svítilo na světelné tabuli skóre 4:1. V součtu 2:0 na zápasy tak mohl svůj první titul v novém dresu slavit T9Laky. Hráčům bylo po celou dobu turnaje k dispozici špičkové vybavení, včetně monitorů od ZOWIE by BenQ a pohodlných židlí od společnosti CONNECT IT.

Výsledky CZC.cz iSport Ligy ve FIFA

 

Konečné pořadí

Umístění Hráč Výhra
1. FCVP_T9Laky 20 000,-
2. Kobbycz88 10 000,-
3. Team Sampi.RIIJK 5 000,-
4. MSGrozsi 3 000,-
5. ACS.Emerickson 1 000,-
6. FCVP_pikej 1 000,-
7. DRMi 1 000,-
8. VencaSKS 1 000,-
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama